Koko perheen ulkoilupäivä Skatan tilalla, Helsinki

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 6.9.2020
Päättyy: 6.9.2020

Tervetuloa mukaan koko perheen luontopäivään sunnuntaina 6.9. kello 10 – 15 Skatan tilalle!

Uutelan ulkoilualueella perheet kohtaavat kauniin luonnon ja ihanan Skatan tilan ympäristön! Perheille yhteistä kivaa ohjelmaa järjestävät yhdessä Leijonaemojen Perhe edellä puuhun -hanke, Mahdollisuus lapselle ry, Kuurojen palvelusäätiön Juniori-ohjelma, Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta, Sininauhaliiton Vihreä Veräjä -toiminta sekä Jaatinen ry.

Alustava aikataulu:

Kello 10.00
Tervetuloa! Järjestäjien esittely. Yhteinen tutustumisleikki/ osallistujien esittäytyminen, päivän ohjelma ja pelisäännöt.

Perheiden yhteinen seikkailupedagogisin menetelmin maustettu luontoretki Uutelan poluille.

kello 11.30 – 12.30
Luontoretkiläisten yhteinen retkievästely. Omat retkiruokailuastiat ja välineet mukaan!

Kello 12.30
Vapaata ohjelmaa, ohjattuja sekä omatoimista tekemistä, kaikille erityislapsiperheille avoin ilmainen osallistuminen, ei ilmoittautumista:

  • Osaatko viittoa nimesi? Miten sujuu sormiaakkoset? Entä askarruttaako miten joku tietty sana tai asia viitotaan? Paikalla Juniori-ohjelman asiantuntijat!
  • Päästä itsesi irti Mahdollisuus lapselle ry:n fysioterapeuttien rakentamalle keppihevosradalle! Radalla kaikki pääsevät kokeilemaan taitojaan, kumpi selviytyy radasta nopeammin – äiti vai isi?
  • Tutustu aisteihisi -piste jossa luonnon materiaalit ovat pääosassa. Uskallatko tulla tutkimaan?
  • Askartele ötökkähotelli tai muu kierrätys-/luontomateriaaleista tehtävä kädentaitojuttu, jonka saat viedä muistona kotiin.
  • Tutustu ja testaa Malikkeen toimintavälineitä!

13.30 -> Joku karvainen nelijalkainen paikalla

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautuminen aamun luontoretkelle sekä lounasruokailuun:

Mukaan mahtuu 14 perhettä ja joista 7 paikkaa on varattu perheille, jotka tarvitsevat osallistumiseen Malike-toiminnan maastovälineitä.

Osallistumismaksu luontoretkelle ja ruokailuun:

15 €/perhe ja lisäosallistujat (yli 4 henk) perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä retkiruokailun. Ota omat retkiruokailuastiat mukaan!

Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut:
toimisto@leijonaemot.fi
tai puhelin 045 893 6493