Kohtaa mut -tapahtuma, Tampere

Tapahtuma alkaa 7 päivän päästä
Alkaa: 27.4.2019
Päättyy: 27.4.2019

Lähdetään yhdessä museokeskus Vapriikkiin lauantaina 27.4.2019!

Best Buddies -kaveritoiminnan vuoden toisessa Kohtaa mut -tapahtumassa tutustutaan Tampereen museokeskus Vapriikin mielenkiintoisiin näyttelyihin. Tarjolla ilmainen sisäänpääsy, sämpyläkahvit ja mukavaa seuraa! Mukaan voi ilmoittautua jokainen asiasta innostunut,  olet lämpimästi tervetullut!

PÄIVÄ: 27.4.2019
KELLO: 15.30-17.30
OSOITE: Museokeskus Vapriikki
Alaverstaanraitti 5, 33100 Tampere

Mikä oikein on Best Buddies -kaveritoiminnan Kohtaa mut -tapahtuma?
Lue lisää: Kohtaa mut -tapahtuma.

Kokoonnumme Vapriikin pääovien edustalla kello 15.30. Tunnistat meidät mustista Best Buddies Finland kasseista. Jokainen ilmoittautunut saa silloin pääsylipun.

Kierrellään ja tutustutaan yhdessä museon eri näyttelyihin!  Voit kierrellä näyttelyitä pienryhmissä, kaverin kanssa, ohjaajan kanssa tai halutessasi vaikka yksin. Ryhmässä on mukana 3 ohjaajaa, jotka tarjoavat seuraa ja tarvittaessa tukea ja tsemppiä.

Istahdetaan yhdessä kahville museon ravintolaan kello 16.30. Tarjoamme sinulle kahvin tai teen sekä juustosämpylän.

Ohjaajat ovat Vapriikissa kello 17.30 saakka. Museo suljetaan kello 18.00.

Tarkoituksena on viettää rento ja mukava tilaisuus, tutustuen näyttelyihin ja uusiin ihmisiin. Maksuttomia lippuja on tarjolla rajoitettu määrä, siksi ryhmäämme on ilmoittautuminen.

Ilmoittaudu mukaan ILMOITTAUTUMISLINKISTÄ

Uusimmän näyttelyn nimi on: Dracula – vampyyrit Vapriikista. Siitä ja muista näyttelyistä voit lukea lisää Vapriikin sivuilta.

Jos sinulla on liikkumiseesi tai osallistumiseesi varten mukana henkilökohtainen avustajasi, pääsee avustaja Vapriikkiin maksutta. Todenna avustajasi tarve kassalla esimerkiksi vammaiskortilla.

Vapriikin esteettömistä tiloista voit lukea täältä.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tule tutustumaan muihin näyttelyistä kiinnostuneisiin ihmisiin!

Lisätietoja:

Pia Björkman
Koordinaattori
Best Buddies -kaveritoiminta
Kehitysvammaisten Tukiliitto
Pinnikatu 51
33100 Tampere
pia.bjorkman@tukiliitto.fi

Tapahtuman järjestää Kehitysvammaisten Tukiliiton Best Buddies -kaveritoiminta.
Toimintamme on tuettu Veikkauksen tuotoilla.