Kohtaa mut -tapahtuma, Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 5.12.2018
Päättyy: 5.12.2018

Lähdetään porukalla Neljän Ruusun keikalle Klubille 5.12.2018!

Kyseessä on Tampereen seudun vuoden kolmas ja viimeinen kaikille avoin ja maksuton
Kohtaa mut -tapahtuma! Tällä kertaa kyseessä on K-18 tapahtuma, tervetuloa keikalle Klubille!

Päivä: 5.12.2018
Kello: 20.00 – 23.00
Osoite: Tulppaanitalo: Pinninkatu 51 ja Klubi: Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Best Buddies -kaveritoiminta tukee kehitysvammaisten ja kehitysvammattomien henkilöiden
kohtaamista vapaa-ajalla. Teemme tätä erilaisin keinoin. Järjestämme esimerkiksi yhdenvertaista kaveritoimintaa ja muuta vapaaehtoistoimintaa. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten tämä, jotka ovat maksuttomia ja avoimia ihan kaikille halukkaille!

Nyt tarjolla toivottu K-18 keikka, joten ta-daa, miten olisi Neljä Ruusua Klubilla? Tervetuloa!

Mikä on Kohtaa mut -tapahtuma? Lue lisää: Kohtaa mut -tapahtuma

Kokoonnumme Tulppaanitalon alakerrassa kello 20.00.
Tarjolla pientä suolaista syötävää, kahvia ja teetä sekä toisiimme tutustumista.  Jokainen ilmoittautunut saa silloin pääsylipun keikalle.

Siirrymme yhdessä kävellen Klubille. Matkaa on noin 340 metriä. Neljä Ruusua aloittaa keikkansa kello 21.00

Ryhmässä on mukana 3 ohjaajaa. Ohjaajat tarjoavat tarpeen mukaan ohjausta, tsemppiä ja seuraa.
Keikka loppuu viimeistään kello 23.00. Ohjaajat poistuvat silloin Klubilta.

Jokainen siis huolehtii itse itsensä paikalle ja kotiin!

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Maksuttomia lippuja on tarjolla rajoitettu määrä, tapahtumaamme on siksi ilmoittautuminen. Huomioithan, että kyseessä on Klubin keikka, eli tapahtuma on K-18.
Keikalle voi siis ilmoittautua vain, jos olet täyttänyt 18 vuotta.

Ilmoittaudu koordinaattorille, yhteystiedot löydät sivun alareunasta. Voit laittaa tekstiviestin, WhatsApp-viestin tai sähköpostiviestin sekä voit myös soittaa.

HUOMIO: Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Uutta! Voit ilmoittautua myös linkin kautta: Ilmoittautuminen

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistamme sinulle, mahduitko mukaan, vai jäitkö odottelemaan peruutuspaikkaa. Voimme varmistaa ilmoittautumiset vain arkipäivinä kello 12-18 välillä. HUOMIO: Varmistamme sinulle monennellako varasijalla olet.

Ennen ilmoittautumistasi, lue: Tietoa henkilötietojesi käsittelystä.

Jos sinulla on henkilökohtainen avustaja, jota tarvitset liikkumiseesi tai osallistumiseesi, pääsee avustaja Klubille maksutta. Muistathan todentaa avustajasi tarve Klubin ovella, esimerkiksi vammaiskortillasi.

Klubille pääsee pyörätuolilla, tiloissa on esteetön wc. Lisää tietoa esteettömyydestä löydät heidän nettisivuiltaan.

Lähde mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin ja Klubin keikkatarjontaan!

Tapahtuman järjestää Kehitysvammaisten Tukiliiton Best Buddies -kaveritoiminta.
Sosiaali- ja terveysministeriö tukee toimintaamme Veikkauksen tuotolla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Pia Björkman