Jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 8.12.2021
Päättyy: 8.12.2021

Jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kello 17.30 – 19. Keskustelu järjestetään kaikille alueille yhdessä. HUOM nimi vaihtuu vuoden 2022 alusta ”Jäsenyhdistysten verkkotreffit”

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.
  • Vetäjänä toimii aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Joulukuun verkkokeskustelu keskiviikkona 8.12. kello 17.30-19

Tervetuloa juttelemaan aiheista Tukiliiton jäsenyhdistysten maksuton jäsenpalvelu ja toimintaraha.

• Yhdistysten onnistunut yhdistyminen, Leena Jumisko ja Maija Pelkonen, Oulun kehitysvammaisten tukiyhdistys ry
  • Ideoidaan yhdessä, mihin toimintaan yhdistykset voivat hakea Tukiliiton toimintarahaa tammikuussa 2022.
    •  Teemat:
    • Vaikuttaminen vammaisten henkilöiden oikeuksiin ja tukeen
    • Vapaaehtois- ja ryhmätoiminnan toteuttaminen
    • Yhdistystoiminnan kehittäminen
    • Tukipiirin yhdistysten verkoston ylläpitämiseen ja yhteisen toiminnan organisointiin
  • Kerromme mitä maksuton jäsenrekisteripalvelumme sisältää, mitä tarkoittaa keskitetty jäsenmaksuperintä, ja miksi yhdistysten omat jäsentiedot ovat tärkeitä pitää ajan tasalla.

Mukaan pääset suoraan tästä linkistä Jos haluat kutsun sähköpostiin, lähetä Ritvalle viestiä  sähköpostilla ritva.still@tukiliitto.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta: