Jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 13.10.2021
Päättyy: 13.10.2021

Jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kello 17.30 – 19. Keskustelu järjestetään kaikille alueille yhdessä.

  • Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Syksyn päivämäärät keskiviikkoisin kello 17.30-19

  • Lokakuussa 13.10. Toimintasuunnitelman laatiminen ja päivittäminen
  • Marraskuussa 10.11. Kohtaa mut -kahvilan tai Arki haltuun -ryhmän perustaminen yhdistyksissä. Lue lisää tapahtumasivulta.
  • Joulukuussa 8.12. (Teema tarkentuu myöhemmin)

Lokakuun keskustelussa aiheena toimintasuunnitelman laatiminen ja päivittäminen

Miten laatia toimintasuunnitelma, joka tukee yhdistyksen uudistumista ja kehittymistä? Lokakuussa keskustelemme yhdistyksen toiminnan suunnittelusta ja siitä mitä toimintasuunnitelman päivittämisessä tulisi huomioida.

Ennen keskustelua kannattaa lukea oman yhdistyksen toimintasuunnitelma ajatuksella. Voimme käydä illan aikana parin yhdistyksen toimintasuunnitelmaa esimerkinomaisesti läpi ja miettiä yhdessä suunnitelman vahvuuksia ja mahdollisia kehittämistarpeita.

Tule mukaan keskustelemaan ja poimimaan parhaat vinkit oman yhdistyksesi toiminnan suunnitteluun ja toimintasuunnitelman laatimiseen!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan tällä verkkolomakkeella (Linkki aukeaa uuteen välilehteen). Voit ilmoittautua joko yhteen tai vaikka kaikkiin keskusteluihin kerralla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta: