Itä-Suomen alueen jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 14.10.2020
Päättyy: 14.10.2020

Aloitamme lokakuussa verkkokeskustelut Tukiliiton jäsenyhdistysten aktiivitoimijoille.
Itä-Suomen alueen eli Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kymen alueiden jäsenyhdistysten

• verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • keskustelut on suunnattu kaikille jäsenyhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille. Keskustelun vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori Sari Pohjolainen. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina saman päivän aamuna.

Itä-Suomen alueen yhdistysten verkkokeskustelut järjestetään aina kuukauden toisena keskiviikkona klo 17-18:

• 14.10. Aloitus, odotuksia ja toiveita yhdistystoimijoilta. Tukiliiton tuki yhdistyksille.
  • 11.11. Teema ilmoitetaan myöhemmin
  • 9.12. Teema ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä verkkolomake, jolla voit ilmoittautua joko yhteen keskusteluun kerrallaan tai vaikka kaikkiin loppuvuoden keskusteluihin yhdellä ilmoittautumiskerralla. Ilmoittautuminen päättyy aina keskustelua edeltävänä päivänä.
Avaa verkkolomake tästä linkistä.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisten asioiden äärelle!

Esittäkää myös toiveita, kun teillä yhdistyksinä nousee esille aiheita, joista on tarvetta yhteisesti keskustella.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: