Itä-Suomen alueen jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 11.11.2020
Päättyy: 11.11.2020

Itä-Suomen alueen eli Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kymen alueiden jäsenyhdistysten

• verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • keskustelut on suunnattu kaikille jäsenyhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille. Keskustelun vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori Sari Pohjolainen. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina saman päivän aamuna.

Itä-Suomen alueen yhdistysten verkkokeskustelu järjestetään keskiviikkona 11.11. klo 17-18:

Aiheena: Tukiliiton tulevaisuuden painopisteet ja yhdistyksille tarjottava tuki. Mukana keskustelussa kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaitti.

Joulukuun keskustelun 9.12. teema ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä verkkolomake, jonka voit avata  tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy keskustelua edeltävänä päivänä. Voit halutessasi ilmoittautua samalla lomakkeella myös jo joulukuun verkkokeskusteluun, joka järjestetään 9.12.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisten asioiden äärelle!

Esittäkää myös toiveita, kun teillä yhdistyksinä nousee esille aiheita, joista on tarvetta yhteisesti keskustella.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: