Infoilta yhdistyksille verkossa taloudellisen tuen hakemisesta

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 11.1.2021
Päättyy: 11.1.2021

Etsimme yhdistyksiä mukaan yhteiseen tekemiseen

Tervetuloa yhdistyksille suunnattuun infoiltaan verkossa ma 11.1. klo 18 – 19.30.

Tule kuulemaan taloudellisen tuen hakemisesta jäsenyhdistyksille. Kerromme myös, minkälaista tukea yhdistys voi saada Tukiliiton työntekijöiltä aikuisten ryhmätoiminnan tai perheiden vertaistukiryhmän perustamiseen.

Aikuisten ryhmätoiminnan käynnistämisestä löydät lisätietoa tästä linkistä:
tukiliitto.fi/toiminta/aikuiset/aarne-ja-aune-hanke/tukea-ja-yhteistyota-yhdistyksille

Vertaistukiryhmän perustamiseen liittyvästä tuesta löydät lisätietoa tästä linkistä:
tukiliitto.fi/ajankohtaista/yhdistykset-tukea-vertaistoimintaan

Taloudellinen tuki toimintaan haetaan tammikuussa 2021 ja toiminta käynnistyisi yhteistyössä alkuvuoden – kevään aikana sovitusti. Tästä kuulet lisää infoillassa.

Ilmoittaudu mukaan infoiltaan tästä linkistä pe 8.1.2021 mennessä: (siirry sivulle)

Infoiltaan osallistuminen ei vielä velvoita mihinkään eli kannattaa tulla kuulolle yhteistyön mahdollisuuksista.