Info- ja ideailta, Jyväskylä ja Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 10.2.2020
Päättyy: 10.2.2020

Tule suunnittelemaan vapaaehtoistoimintaa tarjoilujen äärelle Jyväskylässä ja Tampereella!

Kaikille avoimessa info- ja ideaillassa luvassa:

• Selkeäkielinen tietoisku yleisesti vapaaehtoistoiminnasta
  • Vuosi 2020 – tietoa ja porukalla ideointia!
  • Jyväskylän alueen ja Tampereen menovinkkejä – tule jakamaan omasi ja saa uusia ideoita!

PÄIVÄ: maanantai 10.2.2020
KELLO: 17-19.30

JYVÄSKYLÄSSÄ: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matara-sali B
Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä

TAMPEREELLA: Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, 33100 Tampere

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.
Ilta on rento ja kaikille avoin tilaisuus kuulla Best Buddies  -kaveritoiminnan vuoden tapahtumista ja vapaaehtoistoiminnasta. Illassa myös suunnitellaan yhdessä kuluvan vuoden Kohtaa mut -tapahtumia ja osallistujat pääsevät jakamaan omia hyviä vapaa-ajan menovinkkejä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Noudatamme tilaisuuksissamme kohtaamisen periaatteitamme.

Iltaan on vapaaehtoinen ilmoittautuminen. Jos ilmoittaudut, naposteluja riittää varmasti sinullekin.
Voit ilmoittautua sähköisen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä paikkakuntien työntekijöihin. Ilmoita mahdolliset ruoka-ainerajoitteesi suoraan työntekijälle.

JYVÄSKYLÄN illan ilmoittautumislinkki

TAMPEREEN illan ilmoittaumislinkki

Info-ja ideointillan järjestää Best Buddies -kaveritoiminta.
Tilamme ovat esteettömät.

JYVÄSKYLÄ:
Miisa Sankila
Suunnittelija
miisa.sankila@tukiliitto.fi

TAMPERE:
Pia Björkman
Koordinaattori
pia.bjorkman@tukiliitto.fi

#kohtaamut #tuettuvapaaehtoistoiminta #ollaankavereita #vapaaehtoistoimintayhdistää

Piirroskuvassa henkilö vastaanottaa ilmapallon kahdelta muulta henkilöltä. Kuva toimii kaveritoiminnan muun tuetun vapaaehtoistoiminnan logona.