Hyvällä mielellä -verkkoluento klo 13 – 15

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.1.2021
Päättyy: 27.1.2021

Hyvällä mielellä -verkkoluennolla käsittelemme asioita, jotka vaikuttavat mielen hyvinvointiin. Tutustumme mielen hyvinvointia suojaaviin ja vahvistaviin tekijöihin Tukiliiton uuden verkkomateriaaliin avulla sekä psykoterapeutti Virpi Hongisto kertoo yksinäisyyden vaikutuksista mielenterveyteen.

Verkkoluento on selkeäkielinen.
Verkkoluento sopii erittäin hyvin yhteisöille, esimerkiksi työ- ja päivätoiminta,  sekä alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Luento on maksuton.

klo 13                     Tervetuloa verkkoluennolle

klo 13.10                Hyvällä mielellä -verkkokurssin esittely, Minni Haveri ja Aino Myöhänen Tukiliitosta

klo 14                    Yksinäisyyden vaikutukset mielenterveyteen, psykoterapeutti Virpi-Ilona Hongisto

klo 14.50               Yhteenveto ja loppusanat

Ilmoittaudu mukaan 26.1. mennessä lähettämällä sähköposti minni.haveri@tukiliitto.fi.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen ennen luentoa.

Verkkoluento toteutetaan Teams livenä.

Jos osallistut verkkoluentoon tietokoneella, sinun ei tarvitse ladata Teamisia koneellesi.

Jos osallistut verkkoluentoon puhelimella tai tabletilla, lataa etukäteen Teams-sovellus Play-kaupasta tai App Storesta.

Kuvaaja Nathan Anderson, Unsplash.com