Harvinaisuus+kehitysvamma -kurssi aikuisille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 4.11.2022
Päättyy: 6.11.2022

Onko sinulla harvinainen sairaus tai vamma, johon liittyy kehitysvamma tai laaja-alaisia oppimisvaikeuksia? Haluatko vaihtaa kokemuksia elämästä harvinaisena muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Kurssi nuorille aikuisille järjestetään Jyväskylän lähellä Laukaassa, Kylpylähotelli Peurungassa. Vetäjät ja ohjaajat auttavat sinua osallistumaan kurssin ohjelmaan. Kurssilla on yleisavustaja, mutta ei yövalvontaa. Jos tarvitset paljon henkilökohtaista apua tai ohjausta hotellissa tai kylpylässä, ota mukaasi oma avustaja tai läheinen. Maksamme oman avustajan tai lähiomaisen yöpymisen ja täysihoidon kurssilla, mutta emme palkka- tai matkakuluja.

Mukaan tuleville lähiomaisille järjestetään kurssilla myös omaa ohjelmaa. Mukaan kurssille mahtuu 10-12 osallistujaa + avustajat/läheiset (yhteensä noin 20 hlöä).

Kurssi on maksuton, sisältäen täysihoidon sekä majoituksen. Majoitus on kahden hengen huoneissa.

Matkakuluista ja -järjestelyistä jokainen vastaa itse. Jyväskylästä Laukaaseen pääsee bussilla ja tarvittaessa ohjaaja voi auttaa yksin matkustavia siirtymisessä Jyväskylän matkakeskuksesta bussipysäkille ja oikeaan bussiin.

Hae kurssille 30.9. mennessä klikkaamalla tästä hakulomakkeeseen.