Harvinaisten vertaisryhmien ylläpitäjien ja vetäjien verkkoillat

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.4.2021
Päättyy: 29.4.2021

Toimitko harvinaiseen sairauteen/oireyhtymään liittyvän Facebook- tai Whats App -ryhmän ylläpitäjänä tai pienen yhdistyksen vetäjänä? Tai kiinnostaisiko sinua toimia?

Harvinaiskeskus Norio järjestää nykyisille ja tuleville ylläpitäjille/vetäjille suunnatut illat 27.4. ja 29.4. klo 17.30-19.30, joiden tavoitteena on tarjota tietoa, käytännön vinkkejä, innostusta ja vertaistukea ryhmän vetäjille. Ensimmäisessä illassa on alustajana mukana vertaistukea tutkinut ja siitä kirjoittanut psykoterapeutti, sosiaalityöntekijä Irja Mikkonen, jolla on monipuolinen kokemus vertaistuesta eri toimintaympäristöissä. Lisäksi illoissa on runsaasti yhteistä keskustelua, työskentelyä ja kokemusten vaihtoa muun muassa ryhmän säännöistä, keskusteluun innostamisesta, vertaistuesta, ristiriitojen ratkaisemisesta, ryhmän vetäjänä jaksamisesta ja Harvinaiskeskus Norion roolista ryhmien taustatukena.

Illat järjestetään Teams-alustalla. Osallistuaksesi tarvitset laitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Mukaan tulo edellyttää osallistumista molempiin iltoihin. Samasta ryhmästä/yhdistyksestä voi olla halutessanne useampikin osallistuja.

Ilmoittaudu mukaan 22.4. mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.