Harvinaisten nuorten aikuisten tapaaminen

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 30.9.2022
Päättyy: 2.10.2022

Tule mukaan kohtaamaan muita harvinaisia nuorten aikuisten (18–29-v.) tapaamiseen Anjalaan. Vertaistapaaminen järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa (Ankkapurhantie 6A, Anjala) 30.9.–2.10.2022. Nuorisokeskus Anjala on elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö. Se sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta. Tapaamispaikka on Kouvolassa, Anjalan kylällä, Kymijoen varrella. Majoittuminen tapahtuu rivitalohuoneistoissa. Mukana tapaamisessa on yleisavustaja.Tarvittaessa järjestämme yhteiskyydin Kouvolasta.

Tapaamisen aikana vaihdetaan ajatuksia; millaista on olla harvinainen, mitä se tarkoittaa arjessa, ihmissuhteissa ja opiskelu- ja työelämässä. Viikonlopun aikana vahvistetaan omia voimavaroja. Pääset viettämään mukavaa yhteistä aikaa toisiin harvinaisiin tutustuen ja luonnossa rentoutuen.

Jos sinulla on kehitysvamma tai laajoja oppimisvaikeuksia, tutustu marraskuussa järjestettävään vertaistapaamiseen. Löydät linkin sivupalkista.

Mukaan mahtuu yhteensä 15–17 henkilöä. Hakuaika vertaistapaamiseen päättyy 4.9.2022. Tapaamiseen haetaan täyttämällä hakulomake verkossa. Hakulomake avautuu uudessa ikkunassa. Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä hakulomakkeeseen Webropoliin.