Harvinaisnuorten tempaus Discordissa jatkuu

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 24.2.2022
Päättyy: 28.2.2022

Harvinaiskeskus Norio järjestää viime vuotiseen tapaan harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi oman tempauksen harvinaisnuorille. Tempaus on suunnattu 13–29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus. Tempaus tapahtuu nonstoppina Discord-kanavalla ajalla 24.–28.2.2022. Mukaan voi pistäytyä, kun itselle sopii ja käydä jättämässä omat terveiset muille tai lukemassa käytyä keskustelua. Harvinaiskeskus Norion ohjaajat seuraavat keskustelua. Tempaukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Harvinaispäivän tempaus huipentuu lauantaina 26.2. klo 18–20 pidettävään keskustelupläjäykseen, jolloin ohjaajat ovat varmasti paikalla.

Discord on nuorten suosima paikka keskusteluun ja hengailuun verkossa. Discordin voi ladata sovelluksena tietokoneelle tai puhelimelle tai käyttää sitä selaimella. Discordin käyttö edellyttää sisäänkirjautumista ja tilin luomista osoitteessa https://discord.com. Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja käyttäjänimen, joka voi olla nimimerkki tai vaikka lempinimesi.

Discordissa tapaamme kanavalla nimeltä #harvinaistempaus2022. Kanava avautuu 24.2.2022, mukaan pääset tästä linkistä: https://discord.gg/YPXC8cyy

Keskusteluun osallistuessa on hyvä huomioida se, että kanava on julkinen ja sinne on mahdollista päästä myös kohderyhmään kuulumattomia. Omia yksityisiä henkilötietoja ei siis kannata suuremmin kanavalle jakaa ja kirjautua voi nimimerkillä. Ohjaajat valvovat keskustelua ja asiattomat viestit ja osallistujat poistetaan.