Vertaispäivä perheille, joissa lapsella on epilepsia ja/tai kehitysvamma, jonka taustalla oleva syy ei ole selvinnyt

Tapahtuma alkaa 20 päivän päästä
Alkaa: 14.9.2019
Päättyy: 14.9.2019

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsella tai nuorella on epilepsia ja/tai kehitysvamma, jonka aiheuttajaa ei tiedetä.
Aika: lauantai 14.9.2019 klo 9.00–16.00
Paikka: Tampere, Tulppaanitalo Pinninkatu 51

Alustava ohjelma:

9.00  Saapuminen ja lasten/nuorten tutustuminen lastenohjaajiin
Tietojen vaihto lasten vanhempien ja lastenohjaajien kesken. Lapsille omaa ohjattua toimintaa koko päivän ajan.
9.30  Tervetuloa! Vanhempien aamukahvi ja tutustuminen
10.00 Miksi diagnoosia ei aina löydy ja miltä epätietoisuudessa eläminen tuntuu? Alustamassa ja keskustelussa mukana perinnöllisyyshoitaja Ulla Parisaari Harvinaiskeskus Noriosta
12.00  Vanhempien lounas
Lapset ruokailevat lastenohjaajien seurassa
13.00  Arjen sujuminen ja voimavarat
Kokemuspuheenvuoro ja ohjattua vertaiskeskustelua vanhempien kesken
15.30  Iltapäiväkahvit ja palautekeskustelua
16.00 Päivän päätös
Päivän järjestävät Kehitysvammaisten Tukiliiton Harvinaiskeskus Norio ja Epilepsialiiton Harvinaisesti yhdessä – harvinaisen osallistuva -hanke.
Hae mukaan 23.8.2019 mennessä tästä linkistä

Tilaisuuteen mahtuu noin 10 perhettä. Ilmoitamme kaikille tilaisuuteen hakeneille perheille tarkempia tietoja hakuajan jälkeen. Tilaisuus on maksuton ja siihen kuuluvat ruokailut, mutta matkakustannuksia ei korvata.
Lisätietoja: Pia Henttonen, pia.henttonen@tukiliitto.fi, p. 050 3029 608