Etelä-Suomen alueen jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma alkaa 11 päivän päästä
Alkaa: 7.10.2020
Päättyy: 7.10.2020

Etelä-Suomen alueen eli Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueiden jäsenyhdistysten verkkokeskustelussa käsitellään yhdistyksille ja jäsenistölle ajankohtaisia asioita sekä päästään keskustelemaan muiden alueen yhdistystoimijoiden kanssa. Verkkokeskustelut ovat kaikille avoimia ja suunnattu kaikille jäsenyhdistyksissä toimiville sekä vapaaehtoisille jäsenille.

Etelä-Suomen alueen ensimmäinen  yhdistysten verkkokeskustelu järjestetään keskiviikkona 7.10. klo 17-18.

Lokakuun teemana: Tukiliiton tuki yhdistyksille ja ajatuksia sekä toiveita verkkokeskusteluille.

• Keskustelun vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori Salla Pyykkönen.
  • Keskustelu järjestetään Teams alustalla.
  • Ilmoittautuminen viimeistään edellispäivänä, niin Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin keskustelupäivän aamuna.
  • Ilmoittautuminen lokakuun verkkokeskusteluun viimeistään tiistaina 6.10: Ilmoittautuminen

Olet lämpimästi tervetullut yhteisten asioiden äärelle!

Tiedoksi:

Etelä-Suomen alueen yhdistysten verkkokeskustelut järjestetään loppuvuonna 2020:

• Verkkokeskustelut joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko kello 17-18.
  • Keskiviikot 7.10., 4.11. ja 2.12.2020
  • Teemat vaihtuvat ja niistä ilmoitetaan täällä tapahtumakalenterissa.
  • Keskusteluun otetaan aihealueen mukaan myös muita liiton työntekijöitä.
  • Keskustelun vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori.

Esittäkää myös toiveita, kun teillä yhdistyksinä nousee aiheita esille, mistä on tarvetta yhteisesti keskustella.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: