Erityislapsen vanhempiin kohdistama väkivalta -keskustelu, Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.11.2018
Päättyy: 20.11.2018

Särkynyt sydän

 

Erityislapsen vanhempiin kohdistama väkivalta.
Tietoa, vertaistukea ja keskustelua erityislasten vanhemmille.

Tilaisuus järjestetään klo 17.30 – 19.30 Tulppaanitalolla, osoitteessa Pinninkatu 51, 33100 Tampere.

Ilta on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsi käyttäytyy aggressiivisesti vanhempiaan tai muita perheenjäseniä kohtaan.  Tilaisuus on jatkoa 9.10.2018 Taysissa järjestetyille vertaisiltamille mutta myös uudet vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Illan vetäjinä toimivat suunnittelija Pia Henttonen Kehitysvammaisten Tukiliitosta ja YTM (sosiaalityö), VT Mirva Salonen. Salonen alustaa lyhyesti aiheesta  ”Erityislasten väkivaltaisuus vanhempiaan kohtaan vanhempien kokemana ” ja loppuaika on varattu ohjattuun vertaiskeskusteluun aiheesta.

Tilaisuudessa on  lastenhoito sekä iltapalaa, joiden vuoksi ilmoittautuminen etukäteen. Ilmoittautumiset 15.11.2018 mennessä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Tämä iltatilaisuus on tarkoitettu vain vanhemmille. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia toisten vanhempien kanssa!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ry, Leijonaemot ry ja Voimaantumo/ Mirva Lia Salonen OY.