Ensiapukurssi erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille, Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.1.2018
Päättyy: 20.1.2018

Lämpimästi tervetuloa erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien ensiapukurssille lauantaina 20.1.2018.

Kurssin järjestää Suomen Punainen Risti yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa. Kurssi järjestetään Tulppaanitalolla osoitteessa Pinninkatu 51, Tampere klo 10 – 15.30.

Kurssi antaa valmiudet ennakoida kodin tyypillisimpiä tapaturmatilanteita ja kiinnittämään huomiota myös niiden ennaltaehkäisyyn. Lisäksi vanhempien ja läheisten osaaminen ja uskallus toimia kotona tapahtuvissa ensiaputilanteissa lisääntyy. Kouluttajana toimii Punaisen Ristin ensiapukouluttaja.

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:
• Tavallisimpia kodin tapaturmia ja niiden ehkäisy
• Tyypillisimmät sairauskohtaukset ja ensiapu
• Ensiapu yleisimmissä tapaturmissa

Kurssille mahtuu max 15 henkilöä. Kurssi on osallistujille maksuton sisältäen kahvitarjoilun, lounas on omakustanteinen. Osallistuja voi halutessaan ostaa ensiapukortin 8 euron hintaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt. KURSSI ON TÄYNNÄ.

Lisätiedot: Sisko Aalto, omaishoidon koordinaattori Suomen Punainen Risti 0400 815 518
tai Johanna Kaario, suunnittelija, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 040 526 8272