Digikoulutus aloittelijoille: Yhdistyksen kokous verkossa

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 19.1.2021
Päättyy: 19.1.2021

Yhdistyksen kokous verkossa on Tukiliiton jäsenyhdistyksille suunnattu verkkokoulutus. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja pystyy koulutuksen jälkeen järjestämään yhdistyksen kokouksen verkossa ja osallistumaan verkossa järjestettäviin kokouksiin ja koulutuksiin. Koulutus on suunnattu aloittelijoille eikä osallistuminen edellytä aiempaa osaamista.

Koulutuksen sisältö:

• Kokouksen järjestämiseen soveltuvat etäyhteyssovellukset (esimerkkeinä Jitsi ja Teams)
  • Kokousasiakirjojen lähettäminen ja kommentointi
  • Yhteydenpidon mahdollisuudet, esimerkiksi WhatsApp ja Facebook.

Paikka: Koulutus järjestetään verkossa Teams-alustalla. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikka Teamsin käyttö ei olisikaan sinulle tuttua. Me autamme mielellämme sen käytön opettelussa ja varmistamme, että kaikki pääsevät mukaan koulutukseen.

Aika: Tiistai 19.1.2021 kello 17.30 – 19

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 17.1.2021. Koulutukseen ilmottautuneille lähetetään hyvissä ajoin linkki koulutukseen sekä ohjeet Teamsin käyttöön ja koulutukseen osallistumiseen. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä verkkolomake, joka aukeaa tästä linkistä.

Lisätietoja antavat:
Nanna Nieminen