Chat oppimiseen ja ymmärtämiseen tukea tarvitsevien vanhempien lähi-ihmisille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 18.9.2018
Päättyy: 18.9.2018

Kuuluuko sinun lähipiiriisi isä tai äiti, jolla on esimerkiksi kehitysvamma tai muuta haastetta oppimisessa ja ymmärtämisessä? Tai onko tukea tarvitsevalla läheiselläsi vauvahaaveita tai lapsi jo tulollaa?

Vahvistu vanhempana -hanke järjestää chatin isovanhemmille ja muille perheiden arjessa tiiviisti eläville lähi-ihmisille tiistaina 18.9. kello 17 – 19. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan.

Chatissa on mahdollista kysyä nimettömänä Vahvistu vanhempana -työntekijöiltä niitä asioita, jotka oman tukea tarvitsevan läheisen vanhemmuudessa tai vanhemmaksi tulossa mietityttävät ja vaihtaa kokemuksia muiden lähi-ihmisten kanssa.

Chat järjestetään Tukinetissä ja siihen osallistutaan nimimerkillä. Chat on netissä kirjoittamalla käytävä keskustelu. Ennen chattiin osallistumista sinun täytyy luoda itsellesi tunnukset Tukinettiin osoitteessa: https://www.tukinet.net/rekisteroityminen.tmpl

Chat aukeaa www.tukinet.net sivulla 18.9. kello 17. Löydät linkin chattiin tukinetin internet sivun vasemmasta reunasta ”Liveryhmät” tekstin alapuolelta. Linkki ilmestyy sivulle vasta edellisenä päivänä.