Avoimet ovet - Ystävyyttä yli rajojen, Tampere

Alkaa: 1.10.2018
Päättyy: 1.10.2018

Ystävyyden kahvila Tulppaanitalossa, avoinna 1.10.2018 kello 10 – 15

Tulppaanitalo juhlistaa Kansalaisvaikuttamisen päivää, Tampereen päivää sekä Puhevammaisten viikkoa Avoimin ovin.

Kansalaisvaikuttamisen ja Miina Sillanpään liputuspäivää vietetään jo kolmannen kerran 1. lokakuuta 2018 sisäministeriön suosituksesta.

SOSTE haastaa kaikki jäsenensä ja yhteistyökumppaninsa mukaan juhlistamaan päivää!

Tampereen päivää vietetään tänä vuonna laajasti koko syyskuun ja lokakuun vaihde. Tampereen päivän tiedot.

Vietämme myös Puhevammaisten viikkoa, joka alkaa maanantaina ja jatkuu kokoviikon. Suomessa on noin 65 000 puhevammaista ihmistä, jotka eivät pysty puhumaan tai joiden puhe on hyvin epäselvää. Heidän voi myös olla vaikeaa ymmärtää puhetta. Puhevammalla tarkoitetaan vaikeutta ymmärtää tai tuottaa puhetta niin hyvin kuin arjen vuorovaikutuksen sujumiseksi olisi tarpeen.

Tapahtumassa mukana

Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Me itse ry, Tukena Oy

Soste, Ammattiopisto Luovi,  Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitoksen tuki ry,

Pirkanmaan puheterapialiiton paikallisosasto, Teatteri Telakka, Puhevammaistentulkit

Tule siis kahville, osoitteeseen Pinninkatu 51!!!

Päivän aikana voit osallistua työpajoihin sekä toteuttaa itseäsi erilaisissa toimintapisteissä.