Alueellinen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus 30. – 31.8.2019, Punkaharju

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 30.8.2019
Päättyy: 31.8.2019

Malikkeen kaksipäiväinen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus tarjoaa tietoa ja ratkaisuja vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen.

Koulutus on suunnattu vaikeasti vammaisten henkilöiden lähi-ihmisille ja eri alojen ammattilaisille. Se tarjoaa ratkaisuja osallistumiseen ihmisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua.

Koulutus järjestetään Punkaharjulla, Kruunupuistossa (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju).

Koulutuksen lähtökohtana on vaikeasti vammaisten ihmisten osallistumisen, toimijuuden ja osallisuuden vahvistaminen. Ensimmäisenä päivänä perehdymme apuvälinelainsäädäntöön tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta sekä tutustumme toimintavälineisiin ja teemme käytännön harjoituksia.

Koulutuksen toisena päivänä saamme retkeillen kokemusta toimintavälineiden käytöstä. Vaikeasti vammaiset retkeläiset toimivat kokemusasiantuntijoina. Koulutukseen tulija voi ilmoittaa myös retkeläisen mukaan retkelle. Oikeanlainen toimintaväline mahdollistaa liikkumisen ja osallistumisen kaikille.

Osallistumismaksu 120 euroa (sis. kurssimateriaalin, lounaan ja kahvin molempina päivinä). Koulutukseen otetaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 6.8.2019 mennessä:

Soile Tiimonen, puh. 044 407 71 13
soile.tiimonen@kruunupuisto.fi

tai

Eija Herttuainen, puh. 040 684 6488
eija.herttuainen@kruunupuisto.fi