Länsi-Suomen alueen jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioista

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 1.12.2020
Päättyy: 1.12.2020

Aloitamme lokakuussa verkkokeskustelut Tukiliiton jäsenyhdistysten aktiivitoimijoille. Länsi-Suomen alueen verkkokeskustelut on suunnattu Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohojalaaset -99:n ja Satakunnan alueiden jäsenyhdistyksille.

  • Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • Keskustelut on suunnattu kaikille jäsenyhdistyksissä toimiville vapaaehtoisille. Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina saman päivän aamuna.

Länsi-Suomen alueen yhdistysten keskustelut järjestetään aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina kello 17 – 18:

  • 1.12. vapaamuotoista keskustelua korona-ajan vaikutuksista yhdistyksiin, vapaaehtoisten jaksamisesta sekä ensi vuoden suunnitelmista. Sana on vapaa. Jaetaan yhdessä ajatuksia ja ideoita ja suunnataan katseet tulevaan vuoteen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä verkkolomake, jolla voit ilmoittautua joko yhteen keskusteluun kerrallaan tai vaikka kaikkiin loppuvuoden keskusteluihin yhdellä ilmoittautumiskerralla. Ilmoittautuminen päättyy aina keskustelua edeltävänä päivänä. Avaa verkkolomake tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Esittäkää myös toiveita, kun teillä yhdistyksinä nousee aiheita esille, mistä on tarvetta yhteisesti keskustella.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: