Videojoulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa

Malikkeen videojoulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu 1.12.2018.

Ensimmäisessä luukussa 7-vuotias Eemeli näyttää, että hänellä on oikeus saada mahdollisuuksia. Eemelillä on 27 diagnoosia. Hän ei pysty liikkumaan ja puhumaan niin kuin muut 7-vuotiaat. Oikeanlaisilla toimintavälineillä ja toisen ihmisen tuella hän liikkuu, leikkii, oppii ja ilmaisee itseään. Hän pystyy vaikuttamaan siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hänen oikeutensa toteutuvat. Liian moni vammainen lapsi Suomessa jää vaille tarvitsemaansa tukea.

Malike-toiminnan joulukalenteri antaa äänen lapsille, jotka jäävät liian usein näkymättömiksi. Videoiden kautta lapset saavat mahdollisuuden itse kertoa, mitä merkitsee osallistuminen ja mukaan pääseminen. Itse tekeminen.

Lue Tukiliiton blogista Eemelin äidin blogikirjoitus.

Malike-toiminnan videojoulukalenterin luukut aukeavat joka päivä 1.–24.12.2018 Tukiliiton sosiaalisen median kanavilla:

Facebook: www.facebook.com/maliketoiminta

Twitter: @maliketoiminta @tukiliitto

Youtube: www.youtube.com/user/Tukiliitto
Soittolista Malike-toiminta

Seuraa tunnisteita #lapsenoikeudet #osallisuus

Videot on kuvannut Riina Rinne.