Koronavirusepidemian vaikutukset Malikkeen toimintaan

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia ja peruutuksia myös Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnan tuleviin tapahtumiin. Kuuluuhan iso osa Malikkeen kohderyhmästä riskiryhmään.

Malikkeen ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon Lumella-loma on peruttu. Loma oli tarkoitus järjestää 23.-28.2. Vuokatin urheiluopistolla Sotkamossa. Samoin Malikkeen, Erityislasten Omaiset ELO ry:n ja Leijonaemojen yhteistyökurssi Vertaistukea ja luontokokemuksia 24.-26.4.2020 Saariselällä perutaan. Myös muut Malikkeen tapahtumat ja kurssit peruuntuvat huhtikuun loppuun saakka.

Tulevien kurssien ja tapahtumien osalta seuraamme tilannetta. Noudatamme THL:n ohjeistusta ja toimimme sen mukaisesti.

Vuokrausasioissa voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 040 483 9327 ja sähköpostitse malike@tukiliitto.fi.

Mahdollisista muutoksista tiedotamme Malikkeen verkkosivuilla ja Facebookissa.