Yhdistyksille: Verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista

03.11.2020

Palautetta, ideoita ja toiveita Tukiliiton jäsenyhdistysten verkkokeskusteluista voi esittää aluekoordinaattoreille.

Aloitimme lokakuussa Tukiliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoisille suunnatut verkkokeskustelut.

”Ensimmäisissä keskusteluissa oli jo mukavasti osallistujia. Keskustelujen aiheet vaihtelivat vapaaehtoisten jaksamisesta ja jäsenhankinnasta, koronan tuomiin haasteisiin,” aluekoordinaattori Nanna Nieminen Tukiliitosta sanoo.

Verkkokeskusteluihin osallistuneet kokivat, että verkkokeskustelut ovat oiva tapa jakaa hyviä käytänteitä sekä saada vertaistukea muilta yhdistystoimijoilta.

Verkkokeskustelut yhdistyksille ajankohtaisista asioista

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä.

Seuraavat verkkokeskustelut syksyllä 2020 ovat:

Ensimmäisten keskustelujen aikana kerättiin toiveita ja odotuksia tulevia keskusteluja varten.

”Palautetta, ideoita ja toiveita verkkokeskusteluista voi edelleen esittää aluekoordinaattoreille,” Nanna Nieminen Tukiliitosta sanoo.