Yhdistyksille: Verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista jatkuvat

25.11.2020

Kaikille avoimet verkkokeskustelut on suunnattu Tukiliiton jäsenyhdistysten jäsenille. Palautetta, ideoita ja toiveita voi esittää aluekoordinaattoreille.

Aloitimme lokakuussa Tukiliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoisille suunnatut verkkokeskustelut. Ne tarjoavat paikan keskustella etänä muiden yhdistystoimijoiden kanssa.

”Keskustelujen aiheet ovat vaihdelleet vapaaehtoisten jaksamisesta ja jäsenhankinnasta koronan tuomiin haasteisiin,” aluekoordinaattori Nanna Nieminen Tukiliitosta sanoo.

Verkkokeskusteluihin osallistuneet kokivat, että verkkokeskustelut ovat oiva tapa jakaa hyviä käytänteitä sekä saada vertaistukea muilta yhdistystoimijoilta. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.

Verkkokeskustelut yhdistyksille ajankohtaisista asioista

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä.

Seuraavat verkkokeskustelut 2020 ovat:

Ensimmäisten keskustelujen aikana kerättiin toiveita ja odotuksia tulevia keskusteluja varten.

”Tukiliiton yhdistysten verkkokeskustelussa sain muilta uusia ideoita. Poikkeustilanteessa on hyvä kuulla, miten muualla menee.” Tukiliiton verkkokeskustelut jäsenyhdistyksille ajankohtaisista asioista jatkuvat. #kohtaamut