Yhdistyksille: Facebook Live -, Jitsi-, Screencast-O-Matic - ja Youtube-koulutukset

27.08.2021

Me tulemme taas! Tukiliiton suositut yhdistyskoulutukset edistävät verkkovälitteisten tapahtumien ja kokousten kehittämistä. Uutena mukana Screencast-O-Matic-videointiohjelma hyötykäyttöön. Tule mukaan!

Tukiliiton jäsenyhdistysten aktiiveille on tarjolla maksuttomia koulutusta verkkotoiminnoista. Ota vinkit käyttöön vaikka joulukuun teemaviikon tapahtumiin.

Koulutukset tapahtuvat Teams-alustalla. Koulutukset edistävät yhdistysten verkkovälitteisten tapahtumien ja kokousten kehittämistä.

6.9.2021 kello 18 – 19
Opi käyttämään Jitsi-videopuhelua (ilmoittautuminen alkanut)
Jitsi soveltuu maksuttomana ja helppokäyttöisenä työkaluna yhdistyksen kokouksiin ja vaikka verkkotapahtumien välineeksi.
Tällä kurssilla lähdemme aivan alkeista, joten et tarvitse kuin tietokoneen/tabletin osallistuaksesi ja sen verran käyttötaitoa, että osaat liittyä Teams-videopuheluun sähköpostilla tulevan kutsun kautta. Osa koulutuksesta tapahtuu Teamsissa ja osa Jitsissä. Osallistujat saavat myös etukäteen katsottavakseen ohjevideot, joita voi käyttää myös kertaamiseen. Lue lisää:
Opi käyttämään Jitsi-videopuhelua

27.9.2021 kello 18 – 19
Näin järjestät Facebook Live -tapahtuman

Facebook Live on hyvä tapa elävöittää yhdistyksen Facebook-kanavan tarjontaa. Live-lähetys tallentuu Facebookiin, jolloin sen ehtivät nähdä myös he, jotka eivät ole huomanneet osallistua tapahtumahetkellä. Puhelimella kuvatessa Facebook Liven voi usein myös tallentaa ja siirtää Youtubeen, jonka kautta tallennetta voi jakaa vielä useammille ihmisille. Lue lisää:
Näin järjestät Facebook Live -tapahtuman

25.10.2021 kello 18 – 19
Screencast-O-Matic

Screencast-O-Matic mahdollistaa kolme erilaista kuvaustapaa videoinnille tietokoneen kameran avulla, voit tallentaa kameralla tai kuvaruutuasi.
Screencast-o-matic-videointiohjelma hyötykäyttöön

2.11.2021 kello 17.30 – 19
Opi leikkaamaan ja tekstittämään videoita
Tällä kurssilla opit leikkaamaan ja tekstittämään aiemmin kuvaamasi videon Youtuben työkaluja käyttämällä. Lue lisää:
Opi leikkaamaan ja tekstittämään videoita