Asumisyksiköt ja päiväaikaisen toiminnan ryhmät - osallistukaa Vipinä-peliin

27.10.2021

Kehitysvammatuki 57 ry kutsuu asumisyksiköitä osallistumaan liikunnalliseen Vipinä-peliin. Pelissä ei ole väliä, kuinka liikunnallisia olette. Tärkeintä on hyvä tiimihenki.

Huomio asumisyksiköt ja päiväaikaisen toiminnan ryhmät – nyt olisi tiedossa iloista tekemistä ja hyviä hetkiä pimenevään syksyyn ihan ilmaiseksi! Osallistukaa liikunnalliseen Vipinä-peliin, jota voi pelata omaan tahtiin neljän viikon ajan 8.11. – 5.12. Ei ole väliä, kuinka liikunnallisia olette. Tässä pelissä tärkeintä on hyvä tiimihenki.

Kehitysvammatuki 57 ry:n Vipinä-hankkeessa on kehitetty yhteisöllisiä keinoja liikunnan lisäämiseksi asumisyksiköissä 2018 – 2021.

Miten peliä pelataan?
Vipinä-pelissä haastetaan koko yhteisö liikkumaan enemmän ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Pelin aikana voit olla yhteydessä pelimestari Jan Törnblomiin.

  • Osallistujille lähetetään viikolla 44 yhteinen pelilauta ja peliohjeet, muuta ette tarvitse.
  • Pelilaudalla pääsette etenemään kohti Vipinä-vuoren huippua, kun suoritatte erilaisia liikuntatehtäviä. Huipulla odottaa palkinto!
  • Voitte pelata omaan tahtiin. Jopa 15 minuuttia päivässä riittää, ja vapaapäivät ovat sallittuja.

Kuinka pääsette mukaan?
Täyttäkää ilmoittautumislomake mahdollisimman pian, viimeistään 2.11. Mukaan pääsee kymmenen ensin ilmoittautunutta porukkaa. Kaikki mukaan lähteneet palkitaan liikuntavälinepalkinnoilla. Lue lisää sivulta
Vipinä-peli

Lisätietoja:
Jan Törnblom, Kehitysvammatuki 57 ry
jan.tornblom@kvtuki57.fi
044 740 7829