Vertaistukea verkossa, ilta kehitysvammaisen lapsensa kuoleman kokeneille 1.10.2021

16.08.2021

Käpy Lapsikuolemaperheet ry järjestää lokakuussa vertaistuki-illan vanhemmille, joiden kehitysvammainen lapsi on kuollut.

Käpy ry:n vertaistukiryhmät tarjoavat turvallisen paikan keskustella luottamuksellisesti kaikista lapsen kuolemaan liittyvistä asioista, niin raskaista tuntemuksista kuin käytännön asioistakin. Käpy ry:n keskusteluryhmät perustuvat vertaistukeen. Ryhmiä ohjaavat koulutuksen käyneet, oman lapsen kuoleman kokeneet vertaiset.

Vertaistukea verkossa,
ilta kehitysvammaisen lapsensa kuoleman kokeneille
perjantaina 1.10.2021 kello 18 – 20.15.

Zoom-alustalla pidettävä verkkovertaistukitapaaminen koostuu teemoihin perustuvasta pienryhmäkeskusteluista. Pienryhmäkeskusteluja ovat ohjaamassa vertaisohjaajat, mukana on myös vertaistukitoiminnan koordinaattori. Voit ilmoittautua yksin tai puolisosi kanssa. Iltaan mahtuu mukaan maksimissaan 12 osallistujaa. Ilmoittautumiset 25.9. mennessä.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on toimiva mikrofoni ja webkamera. Ohjeet ja linkin osallistujat saavat hyvissä ajoin ennen iltaa. Osallistujien on hyvä sitoutua olemaan mukana koko 2h:n aika ja varata keskustelulle rauhallinen tila ilman, että ulkopuolisia olisi kuulolla.

Tapaamisen alussa on lyhyt alustus iltaan ja yhteinen esittäytyminen. Illan aikana kaksi eri pienryhmäkeskustelua teemojen mukaan ja yhteinen päätöshetki:

18 Aloitus, esittelyt ja teemaan johdatus
18.20 pienryhmä teemalla
19 – 19.10 tauko
19.15 pienryhmä teemalla
19.55 – 20.15 yhteinen päätös ja palaute

Hae mukaan tällä sähköisellä lomakkeella:
vertaistukea verkossa

Järjestäjä: Käpy Lapsikuolemaperheet ry