KVPS: Vertaisoppimisen päivä nuorten osallisuudesta 31.3.2020, Tampere

Nuorten osallisuus vapaa-ajan toiminnassa
Tiistai 31.3.2020 klo 8.45 alkaen
Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, 33100 Tampere

• Miten toteutuu erityistä tukea tarvitsevan nuoren osallisuus?
  • Miltä näyttää nuorten suunnittelema ja toteuttama vapaa-ajantoiminta?
  • Mitä tarvitaan, että kaikki voivat osallistua ja vaikuttaa?

Tervetuloa mukaan keskusteluun sinä nuori, läheinen, nuorten kanssa työtä tekevä tai alalle opiskeleva! Vertaisoppimisen päivässä kohtaat nuoria, kuulet kokemuksia, saat ideoita ja keinoja omaan arkeesi sekä pääset verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 13.3 mennessä osoitteessa

Ohjelmassa muun muassa

• Turvallinen tila toimia, Noora Västinen, elämässä seikkaileva taiteilijasielu
  • Kaikki mukaan toimintaan! Hanaa! -hanke, Minna-Mari Liimatta, kokemusasiantuntija ja Piritta Mattinen, hankekoordinaattori
  • Opiskelijayhteistyö säännöllisen nuorten toiminnan mahdollistajina, TATU ry ja Seinäjoen ammattikorkea koulu SeAMK
  • Nuori vaikuttajana, Aarne ja Aune -hanke, Riikka Manninen, projektipäällikkö, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
  • Yhteistyöllä eteenpäin, KVPS

Järjestäjät

Tilaisuus toteutetaan TATU ry:n ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön yhteistyönä.

Katja Marjamäki, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
katja.marjamaki@kvps.fi
puhelin 0207 713 553

Tukiliiton Aarne ja Aune -hanke

Nuorille ja aikuisille:
Taitoja ja mahdollisuuksia omannäköiseen arkeen ja vapaa-aikaan.
Tukea kokemuskehittäjänä toimimiseen lähiympäristön ja palveluiden kehittämisessä.
www.tukiliitto.fi/toiminta/aikuiset/aarne-ja-aune-hanke