Vernerin kesäkilpailu: Minun unelmakotini

09.08.2018

Vielä ehtii! Osallistu tai auta läheistäsi osallistumaan Vernerin selkosivujen ja selkolehti Leijan kesäkilpailuun.

Jokaisella ihmisellä on unelma omasta kodista. Millaisesta kodista sinä unelmoit? Vai asutko jo paikassa, joka on sinun unelmakotisi? Voit kertoa siitä ja osallistua kilpailuun.

Voit kertoa vaikka seuraavista asioista:

• Millaisesta kodista unelmoit?
  • Millaisessa talossa haluat asua? Haluatko asua omakotitalossa, kerrostalossa, rivitalossa tai muunlaisessa paikassa?
  • Asutko unelmakodissa yksin, ystävän kanssa, puolison kanssa, lemmikin kanssa?
  • Unelmoitko yksin vai yhteisössä asumisesta?
  • Unelmoitko asumisesta maalla vai kaupungissa?
  • Mitä palveluja toivot olevan unelmakotisi lähellä?

Voit kertoa unelmakodistasi, miten halut. Voit

• piirtää
  • maalata
  • ottaa valokuvia
  • tehdä videon
  • kirjoittaa
  • tehdä kuvakirjan Papuri-verkkokirjaohjelmalla.

Lähetysohjeet

Lähetä työsi 31. elokuuta 2018 mennessä sähköpostilla tai kirjeenä.

Sähköposti verneri@kvl.fi. Kirjoita postin otsikoksi Unelmakoti.

Postiosoite: Kehitysvammaliitto / Verneri unelmakoti Viljatie 4 A 00700 Helsinki

Lähetä työsi mukana

• nimesi
  • nimimerkkisi, jonka julkaisemme työsi yhteydessä
  • yhteystietosi (puhelinnumero tai sähköpostiosoite)

Kuvia ja muita materiaaleja julkaistaan verkkopalvelu Vernerissä ja Tukiliiton
selkolehti Leijassa
.

Lisätietoa osoitteessa:
verneri.net/selko/asuminen/minun-unelmakotini

Verneri

Vernerin verkkosivusto on kehitysvamma-alan toimijoiden yhteinen verkkosivusto. Kehitysvammaisten Tukiliitto on yksi sivuston perustajista ja ylläpitäjistä. Selko-Verneri on kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten oma verkkosivusto. Yleiskielinen Verneri tarjoaa tietoa ja neuvontaa kehitysvammaisuudesta, palveluista ja alan työkäytännöistä.