Vernerin kesäkilpailu: Minun unelmakotini -äänestys

26.09.2018

Vernerin selkosivujen ja selkolehti Leijan kesäkilpailun äänestys on auki.

Jokaisella ihmisellä on unelma omasta kodista. Millaisesta kodista sinä unelmoit? Vai asutko jo paikassa, joka on sinun unelmakotisi? Voit kertoa siitä ja osallistua kilpailuun.

Vernerin selkosivut ja selkolehti Leija pyysivät kesällä kehitysvammaisia nuoria ja aikuisia kertomaan unelmakodistaan.

Nyt Minun unelmakotini -kilpailu on edennyt äänestysvaiheeseen. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 35 työtä.
Kaikki kilpailuun osallistuneet työt on nähtävissä Vernerin sivulla osoitteessa
verneri.net/selko/asuminen/minun-unelmakotini

Kilpailuun sai osallistua piirtämällä, maalaamalla, valokuvaamalla, kirjoittamalla sekä tekemällä videon tai kuvakirjan Papuri-verkkokirjaohjelmalla.

Kuvia ja muita materiaaleja julkaistaan verkkopalvelu Vernerissä ja Tukiliiton
selkolehti Leijassa
.

Verneri

Vernerin verkkosivusto on kehitysvamma-alan toimijoiden yhteinen verkkosivusto. Kehitysvammaisten Tukiliitto on yksi sivuston perustajista ja ylläpitäjistä. Selko-Verneri on kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten oma verkkosivusto. Yleiskielinen Verneri tarjoaa tietoa ja neuvontaa kehitysvammaisuudesta, palveluista ja alan työkäytännöistä.

Vernerin Facebook-sivulla tietoa myös kilpailusta