Verkkokeskusteluja vanhemmille tuesta, sisaruksista ja kommunikaatiosta

03.03.2021

Tukiliitto järjestää keväällä 2021 kolme verkkokeskustelua vanhemmille. Verkkokeskusteluissa voit kysyä mieltä askarruttavia asioita. Voit olla myös vain kuulolla. Tule mukaan vaikka lenkkipolun varrelta.

Kaikki verkkokeskustelut pidetään Teams-alustalla kello 17.30 – 19. Ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä.

Voit ilmoittautua vaikka kaikkiin keskusteluihin kerralla (siirry lomakkeeseen):
Tukiliiton verkkokeskustelu vanhemmille -ilmoittautumislomake.

Ajankohdat ja aiheet ovat:

23.3.2021 Mistä tukea lapsiperheelle?
Onko lapsen diagnoosi perheelle uusi? Onko arjessa haasteita, mutta lapsella ei välttämättä vielä diagnoosia?  Mietityttääkö mistä voi saada tukea ja apua arjen erilaisiin tilanteisiin?  Mistä voin löytää muita samankaltaisessa tilanteessa olevia vanhempia? Lisätietoa:
Mistä tukea lapsiperheelle?

7.4.2021 Miten tuen sisaruksia?
Onko perheessäsi erityislapsi, jolla on sisarus/sisaruksia. Mietityttääkö miten aika riittää kaikille lapsille? Miten voin huomioida lasten erilaiset tarpeet?  Lisätietoa:
Miten tuen sisaruksia?

5.5.2021 Miten mahdollistan lapsen vuorovaikutusta? (Puheterapeutti alustaa)
Onko lapsen vuorovaikutuksessa haasteita? Onko lapsella sopivaa tapaa ilmaista itseään? Miten lapsi tulisi kuulluksi?  Lisätietoa:
Miten mahdollistan lapsen vuorovaikutusta?

Kuvituskuva: Linda Saukko-Rauta