Väylä ry:n taitelijahaku on käynnissä

20.05.2021

Väylä ry kutsuu kehitysvammaisia taiteilijoita tarjoamaan töitään. Nyt on haussa erityisesti tiskirättiin sopiva kuva. Tekijöille maksetaan käyttökorvaus teoksista.

Väylä ry kutsuu kehitysvammaisia taiteilijoita tarjoamaan töitään. Tuotantoon valituista taideteoksista/kuoseista tehdään toimeksiantosopimukset ja maksetaan käyttökorvaus taiteilijalle. Nyt voit siis ansaita taiteellasi!

Tällä hetkellä järjestö suunnittelee uutta tiskirättiä ja etsii etenkin paperille toteutettuja töitä, joissa on valkoinen tausta. Työn tulisi soveltua kankaan kuosiksi, eli teos painetaan kankaalle useaan kertaan. Tyyli ja aihe on vapaa ja järjestö otetaan innolla vastaan erilaisia tyylisuuntia edustavia töitä.

Töitä voi tarjota sähköpostilla:

  • kirjoita sähköpostin osoitekenttään Taiteilijahaku ja oma nimesi (esim. Taiteilijahaku Minna Möttönen)
  • kerro viestissä hieman itsestäsi ja työstäsi
  • liitä viestiin kuva työstäsi (mieluiten skannattuna)
  • lähetä sähköposti osoitteeseen
    kauppa@vaylary.fi

Väylä ry valitsee toimitetuista töistä yhden tai useamman uuden tiskirätin kuosiksi. Taideteoksia voidaan hyödyntää myös muihin tuotteisiin, joten ota rohkeasti yhteyttä järjestöön.

Työstä asiallista palkkaa

Väylän tärkeimpänä tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Väylä ry haluaa nostaa kehitysvammaiset taiteilijat muiden taiteilijoiden rinnalle, yhdenvertaisina. Taiteilijahaku löytyy myös osoitteesta (siirry sivulle)
vaylary.fi

Tällä hetkellä myynnissä kolmen eri taiteilijan töistä painetut postikorttisarjat ja jatkossa tavoitteena on lisätä taidetuotteiden osuutta verkkokaupassa.

Väylä ry:n verkkokauppa (siirry sivulle)
vaylankauppa.fi