Uudenlainen kokeilu verkossa: Tule oppimaan hauskalla tavalla englantia ja yhteiskunnallisia taitoja

16.01.2023

Tärsky aloittaa uuden kokeilun ja kutsuu opiskelemaan verkossa. Hauska opintopiiri on suunnattu nuorille ja aikuisille, jotka käyttävät erityistä tukea.

Tärsky tarjoaa hauskan tavan opiskella nuorille ja aikuisille, jotka käyttävät erityistä tukea. Opiskelupiiri kokoontuu verkossa ja tarjolla on sekä englantia että yhteiskunnallisia aineita verkossa.

Tarvitset osallistumiseen tietokoneen tai tabletin. Lisäksi tarvitset myös nettiyhteyden.

Näin ilmoittaudut:

Opintopiirin tiedoissa näet Roosa-Marin yhteystiedot.

a)
Lähetä hänelle sähköpostilla tai tekstiviestillä

 1. Oma nimesi.
 2. Kerro haluatko ilmoittautua englannin verkko-opintoihin vai yhteiskunnallisten taitojen verkko-opintoihin.
  Voit myös ilmoittautua molempiin.

b)
Saat tammikuun loppuun mennessä lisätietoa ja linkin, jonka avulla pääset verkkotapaamiseen.

 

Englanti

Opintopiiri kokoontuu kello 14–15

 • perjantaina 10.2.2023
 • perjantaina 17.2.2023
 • perjantaina 3.3.2023
 • perjantaina 10.3.2023 ja
 • perjantaina 17.3.2023

Haluatko päästä sivistämään itseäsi? Kaipaatko sitä oppimisen iloa, joka tuli koulussa, kun opit jotain uutta ja mielenkiintoista? Nyt on mahdollista tulla koko Suomesta oppimaan yhdessä hauskalla tavalla! Tärsky järjestää aivan uudenlaisen kokeilun verkossa, jonka avulla voit tulla opiskelemaan englantia tai yhteiskunnallisia taitoja.

Englannin opiskelu on paitsi mukavaa, mutta myös hyödyllistä. Englanti kielenä tulee vastaan elokuvissa, sarjoissa ja musiikissa. Näissä verkko-opinnoissa saat harjoitella englantia hauskasti tehtäviä tehden ja yhdessä keskustellen! Kielitaidosta on myös hyötyä matkustellessa, ja harjoittelemme näiden verkko-opintojen aikana paljon matkailuun sopivia asioita. Et tarvitse aiempaa kokemusta verkko-opiskelusta tai erityisiä pohjatietoja aiheista. Me autamme alkuun. Vetäjänä toimii  erityisopettaja Roosa-Mari Kallioniemi.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Ilmoittaudu 3.2.2023 mennessä
Roosa Kallioniemi
roosa.kallioniemi@turunkvtuki.fi
tai puhelin 040 1534 107

Yhteiskunnalliset taidot

Opintopiiri kokoontuu kello 14–15

 • perjantaina 14.4.2023
 • perjantaina 28.4.2023
 • perjantaina 5.5.2023
 • perjantaina 12.5.2023 ja
 • perjantaina 19.5.2023

Haluatko sivistää itseäsi? Kaipaatko sitä oppimisen iloa, joka tuli koulussa, kun opit jotain uutta ja mielenkiintoista? Nyt on mahdollista tulla koko Suomesta oppimaan yhdessä hauskalla tavalla! Tärsky järjestää aivan uudenlaisen kokeilun verkossa, jonka avulla voit tulla opiskelemaan englantia tai yhteiskunnallisia taitoja.

Yhteiskunnalliset taidot ovat osa jokaisen meidän arkea, ja niiden ymmärtämisestä hyötyy kuka tahansa. Yhteiskunnallisten taitojen ryhmässä opitaan politiikasta, tutustutaan vaikuttamiseen sekä keskustellaan ajankohtaisista asioista. Et tarvitse aiempaa kokemusta verkko-opiskelusta tai erityisiä pohjatietoja aiheista. Me autamme alkuun. Vetäjänä toimii  erityisopettaja Roosa-Mari Kallioniemi.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 3.2.2023 mennessä
Roosa Kallioniemi
roosa.kallioniemi@turunkvtuki.fi
tai puhelin 040 1534 107

Tärsky

Tärsky on kehitysvammaisten kohtaamispaikka, jossa meno on iloista ja rentoa. Tärskyn perustaja on Turun seudun kehitysvammaisten tuki ry. Lue lisää sivulta (huomaa sivun uusi osoite)
turunkvtuki.fi

Löydät Tärskyn myös Facebookista osoitteesta
facebook.com/tarsky.kohtaamispaikka