Tukiliitto.fi – uusi sivusto, uudet sähköpostiosoitteet ja uusi uutiskirje

17.11.2017

Tutustu uuteen verkkosivustoon ja ota käyttöön uudet sähköpostiosoitteet. Myös uutiskirje uudistuu.

Kehitysvammaisten Tukiliiton uusi verkkosivusto avautui 16. marraskuuta osoitteessa www.tukiliitto.fi. Kehitystyön tavoitteena on ollut rakentaa sivusto, joka on:

• rakenteeltaan selkeä ja helppokäyttöinen käyttäjälle ja ylläpitäjälle.
  • visuaalisesti houkutteleva ja sosiaalisen median kanssa integroituva
  • nykyaikainen, jatkuvan kehitystyön mahdollistava, keskusteleva, ajassa elävä
  • varainhankinnan työkalujen kehittämistä palveleva
  • toimintamme, jäsenistömme ja sidosryhmiemme tarpeita palveleva

Uudesta osoitteesta löytyvät vanhat erillissivustot kvtl.fi, malike.fi, perheily.fi. Myös aiemmin omalla sivustollaan toiminut Me Itse ry (meitse.fi) on nyt osa Tukiliiton sivustoa. Noin vuodenvaihteessa myös ystavankauppa.fi muuttaa yhteiseen sivustoon.

Automaattiohjaukset vievät vanhoilta sivustoilta uuteen. Osa ohjauksista vie täsmäsivuille, osa taas eri osioiden pääsivuille, osa uuden sivuston etusivulle.

Kehitystyö jatkuu julkistamisen jälkeen tiiviinä. Tutustu uuteen sivustoon ja anna palautetta:
merja.maattanen@tukiliitto.fi

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tukiliitto.fi

Samassa yhteydessä Tukiliiton työntekijöiden sähköpostiosoitteet muuttuivat muotoon etunimi.sukunimi@tukiliitto.fi.

Sähköpostin häntä on muuttunut myös yleisosoitteissa. Esimerkiksi jäsenpalvelun osoite toimii nyt muodossa jasenpalvelu@tukiliitto.fi ja yleisosoite on toimisto@tukiliitto.fi.

Täältä löydät kaikki yhteystiedot: www.tukiliitto.fi/yhteystiedot

Myös sähköpostin siirto toimii yli siirtymävaiheen, mutta uudet osoitteet kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman pian.

Uutiskirje uudistui

Tukiliiton uudistunut uutiskirje tulee nykyisille tilaajille automaattisesti.

Uuteen uutiskirjemalliin siirtyvät myös yhdistysposti Akkuna sekä harvinaisten, Malikkeen, Perheilyn ja Tukijan uutiskirje. Nykyiset tilaajat saavat muutoksesta tietoa.

Sivuiltamme löydät Tilaa uutiskirje -toiminnon, jolla voit tilata ja perua eri uutiskirjeitä. Vakioelementti löytyy jokaisen sivun alaosasta.

Suora linkki lomakkeeseen: kehitysvammaisten-tukiliitto-ry.mail-eur.net