Tukiliitto 60 vuotta tekoja -kilpailut

26.02.2021

Kehitysvammaisten Tukiliiton täyttäessä 60 vuotta vietämme merkkivuotta jäsenyhdistysten kanssa läpi koko vuoden.

Kehitysvammaisten Tukiliitto perustettiin vuonna 1961. Liittomme täyttäessä 60 vuotta vietämme merkkivuotta jäsenyhdistysten kanssa läpi koko vuoden. Tietoa vuoden kohokohdista:

Ideakilpailu yhdistyksille

Jäsenyhteisöille suunnattu Siksi tukiyhdistys -ideakilpailu ja -palkinto nostavat esiin yhdistyksissä tehtävää toiminnan kehittämistä. Kilpailun tunnus on #SiksiTukiyhdistys. Lisätietoa kilpailusta on sivulla:
Siksi tukiyhdistys -ideakilpailu

Tarinakilpailu jäsenille

Kohtaa mut -tarinakilpailuun toivotaan tekstejä, kuvia ja videoita kehitysvammaisille ihmisiltä. Kenet sinä olet kohdannut? Miten haluat, että sinut kohdataan?

Läheisiltä toivomme muistoja Tukiliiton ja tukiyhdistysten vuosien varrelta. Kerro sattumuksia ja mietteitäsi 60-vuotiaasta yhdistystoiminnasta.

Kaikki elämämme tarinat ovat tärkeitä. Lisätietoja molemmista kilpailusta on sivulla
Tarinakilpailut jäsenille

Apurahoja, Syntymäpäivät-Tukiviesti ja paljon muuta

Juhlavuonna on jäsenyhdistyksille jaossa ylimääräistä toimintarahaa jäsenjärjestöavustuksen lisäksi.

Myös apurahoja kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille jaetaan entistä runsaammin:
Lue lisää Tukiliiton apurahoista.

Tukiviesti 3/21 teemana on Syntymäpäivät (Tukiliitto 60 vuotta, Tukiviesti 50 vuotta, YK:n vammaissopimus 5 vuotta).

Tukiliiton liittokokouksen yhteydessä on juhla kutsuvieraille kesäkuussa 2021.

Käytämme juhlavuoden viestinnässä tunnistetta #60vuottaTekoja

Hyvä Tukiliitto! Hyvä jäsenet! Hyvä ME!