Tukiliiton syyskonserttia ei järjestetä tänä vuonna

14.08.2018

Konserttitoiminnan taloudelliset reunaehdot ovat muuttuneet ajan myötä.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ei järjestä perinteistä syyskonserttia tänä vuonna.

Liittohallituksen päätöksen taustalla on useita syitä. Konserttivieraiden määrä on vähentynyt samaan aikaan, kun konserttien järjestämisen kustannukset ovat vääjäämättä nousseet.

Syyskonsertti on ollut monille tukiliittolaisille rakas, vuosittain toistuva perinne, joka on tuonut ihmisiä yhteen eri puolilta Suomea. Lisäksi konserttitoiminta on ollut Tukiliitolle toimiva varainhankinnan muoto. Viime vuosina konsertit ovat kuitenkin olleet tappiollisia.

Toinen haaste liittyy tähtiartistien muuttuneisiin käytäntöihin. Tukiliitolle olisi tärkeää pystyä tiedottamaan hyvissä ajoin, jotta jäsenistö pystyisi järjestämään konserttiretket eri puolilta Suomea. Nykyisin artistit eivät lyö lukkoon kiertueohjelmaansa niin pitkällä varoitusajalla.

Tulevaisuuden ratkaisuja tehtäessä jäsenistön toiveet ja palaute otetaan huomioon.

Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Risto Burman ja varainhankinnan koordinaattori Katja Korpela, yhteystiedot alla.