Tukiliiton liittokokous 19.5.2018, ilmoittautuminen 10.4. menessä

05.04.2018

Kehitysvammaisten Tukiliiton liittokokous pidetään Tampereella 19.5.2018.

Liittokokouksessa jäsenet käyttävät Tukiliiton ylintä päätösvaltaa. Liittokokous kokoontuu joka vuosi. Se valitsee liittohallituksen uudet jäsenet ja käsittelee vuosikertomuksen. Liittokokous käsittelee myös tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja tekee näin päätöksiä tulevasta.

Ilmoittautuminen liittokokoukseen ja illalliselle 18.5. viimeistään 10.4.2018. Ilmoittautuminen ja lisätietoa:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous/

Oodi osallisuudelle -minimessut tapahtuvat Tulppaanitalolla kokousta edeltävänä päivänä 18.5.

Minimessuilla Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, KVPS Tukena Oy sekä Me itse ry esittelevät toimintaansa. Luvassa alustuksia toimintamuodoista sekä messuosastoja, joissa tarjolla osallistavia käytäntöjä, tietoa, materiaalia ym. Loistava tilaisuus tavata Tulppanitalon toimijoita ja tutustua hankkeisiin sekä toimintamuotoihin, jotka tukevat vammaisten henkilöiden oman elämän hallintaa tai yhteiskunnallista aktiivisuutta.

Tule tutustumaan:
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/oodi-osallisuudelle-minimessut-ja-illallinen-yhdistystoimijoille/