Lomailemme heinäkuun

18.06.2020

Tukiliiton lakineuvonta on kesälomalla 1. – 31.7.2020. Tukiliiton koko henkilökunta lomailee heinäkuussa. Toivotamme leppoisaa kesää kaikille!

Tukiliiton lakineuvonta on kesälomalla 1. – 31.7.2020 välisen ajan, jolloin ei ole puhelinaikoja. Lakineuvonnan sähköpostiosoitteeseen (lakineuvonta@tukiliitto.fi) loman aikana tulleita sähköposteja ei myöskään lueta.

Puhelinneuvontaa saa seuraavan kerran elokuussa., ja siitä alkaen vastaamme myös taas sähköpostiviesteihin. Jos olet lakineuvonnan loman aikana lähettänyt tähän lakineuvontaosoitteeseen sähköpostia, olethan ystävällisesti 1.8.2020 alkaen meihin uudestaan yhteydessä, jos asia on vielä ajankohtainen.

Kiireellisissä tilanteissa lakineuvonnan loman aikana apua kannattaa etsiä esimerkiksi näiltä nettisivuiltamme (www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot) sekä Vammaispalvelujen käsikirjasta. Voit myös yrittää kääntyä esimerkiksi kunnan sosiaaliasiamiehen tai paikallisen oikeusaputoimiston puoleen.

Tukiliiton koko keskustoimisto lomailee heinäkuussa.