Lomailemme heinäkuun

28.06.2019

Tukiliiton lakineuvonta on kesälomalla 29.6. – 31.7.2019. Tukiliiton koko keskustoimisto lomailee heinäkuussa.

Tukiliiton lakineuvonta on kesälomalla 29.6. – 31.7.2019 välisen ajan, jolloin ei ole puhelinaikoja. Lakineuvonnan sähköpostiosoitteeseen  (lakineuvonta@tukiliitto.fi) loman aikana tulleita sähköposteja ei myöskään lueta.

Puhelinneuvontaa saa seuraavan kerran torstaina 1.8., ja siitä alkaen vastaamme myös taas sähköpostiviesteihin. Jos olet lakineuvonnan loman aikana lähettänyt tähän lakineuvontaosoitteeseen sähköpostia, olethan ystävällisesti 1.8. alkaen meihin uudestaan yhteydessä, jos asia on vielä ajankohtainen.

Kiireellisissä tilanteissa lakineuvonnan loman aikana apua kannattaa etsiä esimerkiksi näiltä nettisivuiltamme (www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot/) sekä Vammaispalvelujen käsikirjasta. Voit myös yrittää kääntyä esimerkiksi kunnan sosiaaliasiamiehen tai paikallisen oikeusaputoimiston puoleen.

Tukiliiton koko keskustoimisto lomailee heinäkuussa.