Tukiliiton Kuopion aluetoimisto on muuttanut

03.05.2019

Kuopion aluetoimisto on Technopoliksen Microkadun kampuksella, M-rakennuksen 10. kerroksessa.

Tukiliiton Kuopion aluetoimisto on muuttanut. Toimisto on yhä Technopoliksen Microkadun kampuksella, mutta nyt M-rakennuksen 10. kerroksessa.
Uusi saapumisosoite on:
Microkatu 1, M-osa, 10. kerros.
70210 Kuopio

Jos lähetät Kuopion aluetoimistolle postia, käytäthän postilokero-osoitetta:
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
70211 Kuopio

Tuu käymään

Kehitysvammaisten Tukiliiton Kuopion toimistolla työskentelevät aluekoordinaattori Sari Pohjolainen sekä Aarne ja Aune -hankkeen työntekijät Jonna Suhonen ja Saara Rask. Sarin, Jonnan ja Saaran työpisteet ovat osana sosiaali- ja terveysjärjestöjen järjestökeskus Majakkaa.

Technopoliksen Microkadun kampus sijaitsee Kuopion Savilahdessa, Prismaa vastapäätä ja lähellä yliopistoa. Technopolikseen on hyvät julkiset liikenneyhteydet keskustan ja pohjoisen suunnista.

Technopoliksen pihalta löytyy liikennemerkein merkittyjä vieraspaikkoja. Muistathan maksaa pysäköinnin läheiseen maksuautomaattiin. Maksuautomaatista saa 15 minuuttia maksutonta pysäköintiaikaa painamalla vihreää nappia. Muissa tapauksissa pysäköinti on maksullista.

Oletko tulossa vierailulle Kuopion aluetoimistolle, järjestökeskus Majakkaan?
Ota yhteyttä Sariin, Jonnaan tai Saaraan.