Tukiliiton kultaiset kunniamerkit 2021

11.06.2021

Tukiliitto myöntää kultaiset kunniamerkit seuraaville kymmenelle henkilölle, jotka ovat tehneet pitkäaikaista kehitysvammatyötä: Marja Herala, Jouko Janhonen, Päivi Kari, Kaarina Korhonen, Veijo Lehtonen, Kaisu Leinonen, Jyrki Pinomaa, Timo Rintala, Tuija Räty ja Markku Virkamäki. Lämpimät onnittelut ja kiitokset tekemästänne upeasta työstä!

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry myöntää kunniamerkkejä, pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta kehitysvammatyössä ja / tai tukijärjestötoiminnassa. Tukiliitto myöntää kultaiset kunniamerkit seuraaville kymmenelle henkilölle, jotka ovat tehneet pitkäaikaista kehitysvammatyötä:

Marja Herala
Marja on Kehitysvammatuki 57:n työntekijänä lähes 30 vuotta edistänyt ja kehittänyt merkittävällä tavalla harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa ja ollut pitkään läheisesti mukana ja tukena monien ihmisten elämässä.

Jouko Janhonen
Jouko on ollut 6 vuotta liittohallituksen varsinaisena jäsenenä ja toiminut pitkään eri luottamustehtävissä Tukiliiton kentällä sekä tehnyt vaikuttamista koko maakunnan alueen kehitysvammatyössä.

Päivi Kari
Päivi on johtanut KVPS Tukena Oy:tä toimitusjohtajana jo yli 15 vuotta ja hän on tuloksellisesti edistänyt asumista ja asumispalveluita sekä KVPS konsernin toiminnan kehittämistä.

Kaarina Korhonen
Kaarina on toiminut pitkään Iisalmen tukiyhdistyksen ja Pohjois-Savon tukipiirin puheenjohtajana, ja hän on ollut aktiivinen osallistuja liittohallituksen työskentelyyn usean vuoden ajan. Lisäksi hän on tehnyt paljon myös erilaista ruohonjuuritason työtä jäsenistön hyväksi.

Veijo Lehtonen
Veijo on ollut 12 vuotta liittohallituksen jäsenenä ja monissa eri tehtävissä Tukiliiton kentällä kuten Turun seudun tukiyhdistyksen hallituksessa. Hän on toiminut useita vuosia Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä hallituksen jäsenenä.

Kaisu Leinonen
Kaisu on ollut eri tehtävissä Tukiliiton kentällä jo 40 vuotta, 80-luvulta alkaen. Hän oli 6 vuotta liittohallituksen jäsenenä ja on toiminut pitkään Kajaanin tukiyhdistyksessä ja Kainuun tukipiirissä sekä Me Itse ryhmän taustatukihenkilönä.

Jyrki Pinomaa
Jyrki toimi kolme kautta Tukiliiton puheenjohtajana ja hän ollut vastuutehtävissä monissa eri organisaatioissa kehitysvamma-alalla. Hän oli useita vuosia Tukiliiton eurooppalaisen kattojärjestön hallituksen jäsen ja toimii nykyään kattojärjestön puheenjohtajana.

Timo Rintala
Timo on ollut pitkään Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallituksen puheenjohtajana kantamassa vastuuta KVPS konsernin valtakunnallisesta palvelutoiminnasta. Hän on myös toiminut pitkään Tukiliiton kentällä eri tehtävissä ja Kauhavan-Härmäin tukiyhdistyksen hallituksessa.

Tuija Räty
Tuija toimi Espoon tukiyhdistyksessä monissa eri tehtävissä 30 vuoden ajan ja liittohallituksessa 6 vuotta. Hän on toiminut Uudenmaan Tukipiirissä sen perustamisesta lähtien ja ollut keskeisissä luottamustehtävissä myös alan muissa yleishyödyllisissä yhteisöissä.

Markku Virkamäki
Markku toimi yli 20 vuotta toimitusjohtajana ja toiminnanjohtajana Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä. Hän on edistänyt tukiyhdistysten, järjestöjen ja kehitysvamma-alan palveluntuottajien yhteistyötä ja toiminut pitkään keskeisissä tehtävissä Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunnassa.

 

""
Huomionosoitukset 11.6.2021: Jyrki Pinomaa, Markku Virkamäki, Veijo Lehtonen, Jouko Janhonen, Kaarina Korhonen, Tuija Räty, Marja Herala, Päivi Kari, Timo Rintala. (Kuvasta puuttuu Kaisu Leinonen.)

 

Kohtaa mut -tarinakilpailu

Tarinakilpailun voittajat näet sivulta
Tarinakilpailun voittajat

 

#SiksiTukiyhdistys-ideakilpailu

Ideakilpailun voittajat näet sivulta
Ideakilpailun voittajat

 

Katso Tukiliitto 60 vuotta -juhlan tallenne (pituus 1 tunti, 36 minuuttia)