Läheinen ja lapsi -tsemppitapaaminen, Turku

10.10.2019

Isät, äidit ja sisarukset jätetään tällä kertaa kotiin. Mukaan pääsee vaikkapa mummo, eno tai kummit! Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2019.

Läheinen ja lapsi -tsemppitapaaminen, Turku

Läheinen ja lapsi -tsemppitapaaminen
16.11.2019, Mehukatti Lastenmaailma, Turku

Kukin lapsi / alle 18-vuotias nuori saa ottaa mukaansa viikonlopun viettoon itselleen kaksi tärkeää aikuista. Aikuiset voivat olla vaikka mummo, eno tai kummit.  Isät, äidit ja sisarukset jätetään tällä kertaa kotiin. Tsemppitapaaminen on maksuton ja sisältää ruokailut ja ohjelman.

Tapaamiseen otetaan 10 lasta / nuorta läheisineen. Etusijalla valinnassa ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin olleet Läheinen-lapsi -tsemppitapaamisessa. Muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2019, jonka jälkeen paikka vahvistetaan osallistujalle.
Otamme sinuun yhteyttä hakuajan päätyttyä.

Hakulomake
www.webropolsurveys.com

Lauantaipäivä perheiden erityisille alle 18-vuotiaille ja heidän tärkeille aikuisilleen Turussa 16.11.2019 (Mehukatti Lastenmaailma). Isät, äidit ja sisarukset jätetään tällä kertaa kotiin! Mukaan voi lähteä vaikkapa kummi, mummi, paappa tai eno.

Tapahtuman oma sivu

Taina Koivunen-Kutila