Tsemppiryhmä verkossa vanhemmille

21.09.2020

Tsemppiryhmässä 14.10. – 11.11.2020 alle 10-vuotiaiden lasten vanhemmat jakavat erityisperheen arjen kokemuksia ja saavat vinkkejä.

Tsemppiryhmässä alle 10-vuotiaiden lasten vanhemmat jakavat erityisperheen arjen kokemuksia ja mietteitä vanhemmuudesta. Ryhmästä saat vinkkejä omaan jaksamiseen, arjen sujumiseen ja yhteiseen tekemiseen.

Järjestämme syksyllä tsemppiryhmän verkossa. Ryhmä on valtakunnallinen. Tähän ryhmään on yhdistetty myös suunniteltu Keski-Suomen alueelle suunnattu ryhmä. Vanhemmat voivat keskustella keskenään netissä videopuhelun avulla. Työntekijät ohjaavat ryhmää.

Ryhmän ajankohta on 14.10. – 11.11.2020 ja se kokoontuu viisi (5) kertaa.

Tsemppiryhmä on tarkoitettu sinulle, jos

  • sinulla on alle 10-vuotias lapsi tai lapsia

JA

  • lapsellasi on erityisen tuen tarvetta

TAI

  • sinulla itselläsi on tuentarvetta oppimisessa ja ymmärryksessä.

Voit tulla mukaan myös, jos sinulla ja lapsellasi molemmilla on tuentarvetta.

 

Mitä tsemppiryhmässä tehdään?

Tsemppiryhmässä jaetaan arjen kokemuksia ja mietteitä vanhemmuudesta. Ryhmästä saat vinkkejä omaan jaksamiseen, arjen sujumiseen ja yhteiseen tekemiseen. Ryhmä kokoontuu verkossa. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen, tablettitietokoneen tai älypuhelimen sekä internetyhteyden.

Tsemppiryhmä kestää viisi viikkoa. Joka viikko saat pienen henkilökohtaisen tehtävän, joka liittyy viikon teemaan. Torstaisin keskustelemme tehtävän aiheesta koko ryhmän kanssa verkossa ja jaamme kokemuksia. Jokaisella viikolla on oma teema. Teemat ovat samat kummassakin ryhmässä. Löydät teemat
tapahtumakalenteristamme.

Tukiliiton Tsemppiryhmässä alle 10-vuotiaiden lasten vanhemmat saavat vinkkejä jaksamiseen, arjen sujumiseen ja yhteiseen tekemiseen. Tule mukaan! #erityislapset #erityisvanhemmat

 

Miten pääsen mukaan?

Pääset mukaan tsemppiryhmään täyttämällä sähköisen lomakkeen (siirry lomakkeelle).
Haku päättyy 1.10.

Lisätiedot Tanja Laatikainen, yhteystiedot alla.