Tiedä oikeudet -koulutussarja keväällä 2022 (Teams)

06.03.2021

Suosittu verkkokoulutusten sarja tulee taas! Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista kevään Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin.

Tarvitsetko tietoa palvelusuunnitelmasta, asumisesta ja henkilökohtaisesta avusta palveluna tai sen hakemisesta – tai kehitysvammaisen henkilön asumiseen liittyvistä asioista?

  • Koulutuksesta vastaavat Tukiliiton aluekoordinaattorit.
  • Aiheena ovat palvelusuunnitelma, henkilökohtainen apu sekä asuminen.
  • Koulutukset järjestetään Teams-ohjelmalla.

Tiedä oikeudet -verkkokoulutussarja keväällä 2022

Suosittu verkkokoulutusten sarja tulee taas! Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista kevään Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin. Kevään teemat ovat palvelusuunnitelma, henkilökohtainen apu ja asuminen. Kevään ohjelma:

Järjestämme avoimia Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksia, aiheena palvelusuunnitelma ja asuminen. Ilmoittaudu etukäteen, tervetuloa mukaan. #TukiliittoVaikuttaa

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa kehitysvammaisen henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi Tukiliiton tuottaman Tiedä oikeudet -koulutuksen itseopiskelumateriaalin keskeisiä asioita. Voit tutustua etukäteen itseopiskelukurssin teemoihin sivulla:
tukiliitto.fi/ajankohtaista/itseopiskelukurssit

Kohderyhmä

Koulutus on kohdennettu jäsenyhdistystemme jäsenille, kehitysvammaisten henkilöiden läheisille ja on avoin kaikille illan teemasta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen

Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Samalla ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua yhteen tai useampaan koulutuskertaan: (siirry sivulle)
tällä verkkolomakkeella

Ohjeita

  • Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä.
  • Mukaan voi tulla myös vain kuulolle.
  • Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä, mutta niissä ei käsitellä meidän puolestamme yksittäisiin henkilöihin liittyviä asioita.
  • Tietosuojaan liittyvät asiat käydään läpi jokaisen keskustelun alussa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta Salla Pyykkönen, salla.pyykkonen@tukiliitto.fi ja Ritva Still, ritva.still@tukiliitto.fi