Tiedä oikeudet -koulutussarja syys-lokakuussa (Teams)

20.09.2021

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin 22.9. – 13.10.2021.

Tarvitsetko tietoa palvelusuunnitelmasta, erityishuolto-ohjelmaan (EHO) liittyvistä asioista, henkilökohtaisesta avusta palveluna tai sen hakemisesta – tai kehitysvammaisen henkilön asumiseen liittyvistä asioista?

• Koulutuksesta vastaavat Tukiliiton aluekoordinaattorit.
  • Aiheena ovat palvelusuunnitelma ja erityishuolto-ohjelma, henkilökohtainen apu sekä asuminen.
  • Koulutukset järjestetään Teams-ohjelmalla.

Tiedä oikeudet -verkkokoulutussarja syys-lokakuussa 2021

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista syksyn Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin neljänä peräkkäisen keskiviikkona 22.9. – 13.10. Koulutussarjan päättää vapaamuotoisempi kysely- ja keskustelutilaisuus.

Palvelusuunnitelma ja erityishuolto-ohjelma (EHO)
keskiviikkona 22.9.2021 kello 17.30–19.30

Henkilökohtainen apu kello 17.30–19
keskiviikkona 29.9.2021 kello 17.30–19.30

Asuminen
keskiviikkona 6.10.2021 kello 17.30–19

Kyselytunti koulutussarjan teemoista
keskiviikkona 13.10.2021 kello 17.30–18.30

Järjestämme avoimia Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksia, aiheena palvelusuunnitelma, erityishuolto-ohjelma ja asuminen. Ilmoittaudu etukäteen, tervetuloa mukaan. #TukiliittoVaikuttaa

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa kehitysvammaisen henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi Tukiliiton tuottaman Tiedä oikeudet -koulutuksen itseopiskelumateriaalin keskeisiä asioita. Voit tutustua etukäteen itseopiskelukurssin teemoihin sivulla:
tukiliitto.fi/ajankohtaista/itseopiskelukurssit

Kohderyhmä

Koulutus on kohdennettu jäsenyhdistystemme jäsenille, kehitysvammaisten henkilöiden läheisille ja on avoin kaikille illan teemasta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen

Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Samalla ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua yhteen tai useampaan koulutuskertaan: (siirry sivulle)
tällä verkkolomakkeella

Ohjeita

• Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä.
  • Mukaan voi tulla myös vain kuulolle.
  • Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä, mutta niissä ei käsitellä meidän puolestamme yksittäisiin henkilöihin liittyviä asioita.
  • Tietosuojaan liittyvät asiat käydään läpi jokaisen keskustelun alussa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta Salla Pyykkönen, salla.pyykkonen@tukiliitto.fi ja Ritva Still, ritva.still@tukiliitto.fi