Prinsessa Ruusunen -esityksiä Kuopiossa

21.03.2019

Kuopiolainen Teatteri TELMI on erityistukea tarvitsevien avoin harrastajateatteriryhmä. Keväällä 2019 se esittää koko perheen satunäytelmän.

Teatteri TELMI esittää:
Prinsessa Ruusunen
Kulttuuriareena 44
Kauppakatu 44, Kuopio

Teatteri TELMI tuo ensi-iltaan oman versionsa Sakari Topeliuksen klassikkosadusta Prinsessa Ruusunen. Ohjaus Marita Salmela.

Esitys sopii kaikenikäisille. Ryhmä kertoo esityksestä näin: ”Kuninkaan linnassa eletään vanhojen perinteiden mukaisesti, mutta 100 vuoden unien aikana tapahtuu aikasiirtymä, kuinkas muuten. Uljas prinssi ei saavukaan ratsulla vaan… Tervetuloa itse näkemään, miten haltiattaret auttavat prinssiä Ruususen pelastamisessa ja millainen tarjoilu hääjuhlaan on järjestetty!”

Esityksiin on vapaa pääsy. Mukaan sopii kerrallaan noin 200 katsojaa, ja yhteen näytökseen voidaan ottaa 7 pyörätuolilaista. Kaikki paikat ovat numeroimattomia. Esityksen kesto on noin 30 min.

Esitysaikataulu (osa esityksistä jo loppuunvarattu)

ma 8.4.          ennakkonäytös klo 18
ti 9.4.             ensi-ilta klo 18
ke 10.4.         esitykset klo 9.30 ja 12.30 (muutamia paikkoja)
to 11.4.          esitykset klo 9.30 (loppuunvarattu) ja 12.30
pe 12.4.         esitys klo 18

Ryhmien varaukset:
sähköpostilla osoitteeseen
Anna-Elina Lavaste
anna-elina.lavaste@live.fi

 

Teatteri TELMI

Teatteri TELMI on erityistukea tarvitsevien avoin harrastajateatteriryhmä, joka on toiminut Kuopiossa yli kymmenen vuoden ajan. Ryhmä koostuu noin 30 eri-ikäisestä harrastajasta, joista osa on ollut mukana perustamisesta asti. Näytelmät valitaan ja muokataan niin, että jokaiselle osanottajalle löytyy sopiva rooli osana kokonaisuutta. Kaikki osallistuvat näytelmän tekemiseen täysillä, ja esiintymisen ilo välittyy katsomoon saakka!

 

Teatteri TELMI on erityistukea tarvitsevien avoin harrastajateatteriryhmä, joka on toiminut Kuopiossa yli kymmenen vuoden ajan. Tervetuloa katsomaan, mitä Prinsessa Ruususelle kuuluu meidän esityksessämme. #kuopio #erityistaide