Suunnannäyttäjät, kansainvälinen henkilökohtaisen budjetoinnin seminaari Helsingissä 29.8.

15.05.2019

Miten aluilla olevista lupaavista käytänteistä luodaan yhteinen kehittämisen suunta? Kansainvälinen henkilökohtaisen budjetoinnin seminaari Helsingissä 29.8.2019.

Henkilökohtaisen budjetin keinoilla mahdollistetaan aidosti ihmislähtöisiä ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita. Miten aluilla olevista lupaavista käytänteistä luodaan yhteinen kehittämisen suunta?

Elokuussa järjestettävään tapahtumaan osallistujia teemaan ovat johdattelemassa kolme kansainvälistä aiheen todellista asiantuntijaa. Seminaarissa puhuvat:

  • John O’Brien, inkluusiivisen ajattelun ja yksilökeskeisen elämänsuunnittelun uranuurtaja Yhdysvalloista. Hänen opit ja ymmärrys ovat seurausta pitkäjänteisestä ja -kestoisesta elämäntyöstä tukea tarvitsevien ihmisten, läheisten, kansalaisjärjestöjen, palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa.
  • Kate Fulton, palvelu- ja organisaatiomuutosten asiantuntija. Kate on johtanut Iso-Britannian ensimmäisiä henkilökohtaisen budjetoinnin pilotteja. Viimeiset 6 vuotta hän on työskennellyt Australiassa vammaispalvelu-uudistuksen (NDIS) parissa.
  • Simon Duffy, englantilainen filosofi ja sosiaalipalveluiden uudistaja. Hän toimii riippumattoman Centre for Welfare Reform –ajatushautomon johtajana ja on Citizen Network –verkoston perustaja.

 

Suunnannäyttäjät
Kansainvälinen henkilökohtaisen budjetoinnin seminaari
Helsingissä 29.8.2019

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille osallisuuden ja oman näköisen hyvän elämän edistämisestä kiinnostuneille. Tapahtuma on maksullinen ja se järjestetään Helsinki Congress Paasitornissa tulkattuna englannista suomeksi. Voit osallistua myös 30.8. järjestettävään aihetta syventävään teematyöpajaan.

Tapahtuma on maksullinen ja se järjestetään tulkattuna englannista suomeksi. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille osallisuuden ja oman näköisen hyvän elämän edistämisestä kiinnostuneille.

Tilaisuuden järjestävät Kehitysvammaliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja henkilökohtaisen budjetoinnin keskus Suunta.

Ilmoittautuminen, tapahtuman kotisivu:
https://suunta.fi/suunnannayttajat-seminaari-29-8/

Henkilökohtaisen budjetin keinoilla mahdollistetaan aidosti ihmislähtöisiä ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita. Miten lupaavista käytänteistä luodaan yhteinen kehittämisen suunta? #Suunnannäyttäjät-seminaari 29.8.2019.