Rohkeasti vammaistyöhön -webinaari

25.02.2022

Maksuton webinaari on suunnattu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja opettajille sekä kaikille vammaisalasta kiinnostuneille. Webinaarin sisältöä voivat hyödyntää myös muut kuin vammaisalalla työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Kehitysvamma-alaa varjostavat vanhanaikaiset ajatukset vammaistyöstä. Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen (VAVE) -hanke haluaa rohkeasti kirkastaa näkemyksiä ja kertoa, mitkä asiat vammaistyössä koukuttavat ja houkuttavat.

Rohkeasti vammaistyöhön -webinaari (Teams)
torstai 31.3.2022 kello 12.30 – 15

Webinaari on suunnattu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja opettajille sekä kaikille vammaisalasta kiinnostuneille. Webinaarin sisältöä voivat hyödyntää myös muut kuin vammaisalalla työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Ohjelmassa muun muassa

  • kello 13.10 Läheisen näkökulma
    Taru Vilander, Markuksen äiti ja yhdistystoimija
  • kello 13.50 Kommunikaatio ja vuorovaikutus arjessa
    Marja Vilkki, kommunikaatio-ohjaaja, puhevammaisten tulkki, Vaalijalan kuntayhtymä

Tilaisuus on maksuton. Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä.

Ilmoittaudu mukaan 29.3.2022 mennessä (siirry sivulle):
Rohkeasti vammaistyöhön

Toimitamme Teams-linkin viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä annettuun sähköpostiin.

Tapahtuman kotisivu
Rohkeasti vammaistyöhön

Vetävä vammaistyö -hanke

Hankkeessa lisätään kehitysvamma-alan vetovoimaa, vahvistetaan alan osaamista ja parannetaan työvoiman saatavuutta alalle. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta sekä hankkeen osatoteuttajat.

Vetävä vammaistyö -hanketta koordinoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajia ovat Etelä-Savon koulutus Oy (Esedu), Itä-Savon koulutuskuntayhtymä (Samiedu), Savas-Säätiö sr, STEP-koulutus/Kirkkopalvelut ry sekä Vaalijalan kuntayhtymä. Lisäksi Kehitysvammaisten palvelusäätiö on mukana yhteistyökumppanina.

 

Kuvituskuva:  Kuvaaja Nathan Anderson, Unsplash.com