pieni ele -keräys näkyy äänestyspaikoilla

27.05.2021

Ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona 26.5. Perinteinen pieni ele -keräys jatkaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä kuntavaalien 2021 aikana.

pieni ele -keräys on jo yli sadan vuoden ajan kerännyt varoja suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen. Ensimmäisessä keräyksessä vuonna 1907 keräsimme varoja tuberkuloosin vastustamiseen. Keräys järjestettiin vaalien yhteydessä ja monien vuosien ajan keräyksemme nimi olikin Vaalikeräys. Tänä päivänä lahjoituksilla tuetaan kotimaamme vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

Joka toisella työikäisellä suomalaisella on vamma tai pitkäaikaissairaus. Lahjoittamalla autat hankkimaan kuntoutusvälineitä, tuot tukea ja neuvoja arkeen, autat kouluttamaan avustajakoiria ja paljon muuta. Vamma tai pitkäaikaissairaus voi hidastaa askelia, mutta elämänilon ei tarvitse pysähtyä.

Pieni ele -lahjoitustapoja

Lahjoitustapoja on monia: keräyslipas äänestyspaikalla tai lahjoittaa kätevästi kännykälläsi. Syötä haluamasi lahjoitussumma MobilePayssa ja lähetä se Pieni ele ry:n numeroon 64971. Voit myös lahjoittaa haluamasi summa suoraan keräystilille turvatulla pankkiyhteydellä. Pieni ele ry FI73 5727 1820 0477 19. Jokainen lahjoitus on tärkeä!

Pieni ele

Pienen eleen toiminta muuttui vuoden 2020 alusta alkaen rekisteröidyksi yhdistykseksi. Kehitysvammaisten Tukiliitto oli mukana perustamassa uutta yhdistystä ja on sen jäsen. Uuden yhdistyksen perustamisella turvattiin yli satavuotiaan keräyksen tulevaisuus.

Lisätietoja löydät keräyksen sivulta osoitteesta (siirry sivulle):
pieniele.fi

Löydät keräyksen sosiaalisesta mediasta: @pieniele