Parisuhdesoppaa ja keittoa kaikenlaisille perheille 31.1.2018, Tampere

11.01.2018

Tapahtumassa saa vertaistukea vanhemmuuteen, vahvuutta parisuhteeseen ja hyvinvointia arkeen. Tapahtuma alkaa Tulppaanitalossa 31.1.2018 klo 17 ( 1.kerros, Pinninkatu 51, Tampere).

Tapahtumassa saa vertaistukea vanhemmuuteen, vahvuutta parisuhteeseen ja hyvinvointia arkeen. Tervetuloa kuulemaan kannustavasta kasvatuksesta ja vanhemmuudesta ja herkuttelemaan maukkaalla keitolla!

– Maksuton iltamme tarkoitettu perheille, joilla erityistä tukea tarvitseva perheenjäsen. Mukaan voi osallistua koko perheen kanssa, järjestämme lastenhoitajia tarpeen mukaan, Satu Koivurinne Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sanoo.

Vanhemmat voivat kuunnella, kun pari- ja perhepsykoterapeutti Kaisa Humaljoki Parisuhdekeskus Katajasta alustaa aiheestaHaaste vastaanotettu! -millä pärjäämme, kun elämä haastaa?”. Lapsille ja nuorille on samaan aikaan omaa ohjelmaa.

Lisäksi illan aikana voi osallistua itseä kiinnostaviin pisteisiin, joita ovat mm.

• Kannustava kasvatus, miten tuen lapsen itsetuntoa?
    Perhekulma Puhuri, Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Onko perheessämme kaikilla turvallinen olo – vai pitääkö olla huolissaan?
    Perhekulma Puhuri, Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Yhteistyövanhemmuutta yhdessä ja erikseen
    Ensi- ja turvakotien liitto
  • Parisuhteesta voimaa elämän mutkissa
    Parisuhdekeskus Kataja
  • Suukkoja puun alla – Voimavaroja ja suukkoja jokaiselle, tule hakemaan omaksi tai vie kotiin jaettavaksi.
    Leijonaemot ry
  • Pysähdy pinssille – anna pinssin kertoa tarina
    Setlementti Tampere
  • Meidän tiimi elämänpolulla – Bujoilua elämänpolulla ja vahvuusvalokuvausta
    Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Pisteet sopivat sekä yhdessä että erikseen asuville vanhemmille. Vertaiskahvilassa voi jutella kokemusasiantuntijoiden kanssa illan teemoista! Lastenhoito mahdollistaa aikuisille oman ajan.

• Ensi- ja turvakotien liitto
  • Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Setlementti Tampere
  • Leijonaemot ry