Parisuhdesoppaa ja keittoa kaikenlaisille perheille 31.1.2018, Tampere

11.01.2018

Tapahtumassa saa vertaistukea vanhemmuuteen, vahvuutta parisuhteeseen ja hyvinvointia arkeen. Tervetuloa Tulppaanitalolle 31.1.2018 klo 17 (Pinninkatu 51, 1. kerros, Tampere).

Tapahtumassa saa vertaistukea vanhemmuuteen, vahvuutta parisuhteeseen ja hyvinvointia arkeen. Tervetuloa kuulemaan kannustavasta kasvatuksesta ja vanhemmuudesta ja herkuttelemaan maukkaalla keitolla!

“Maksuton iltamme tarkoitettu perheille, joilla erityistä tukea tarvitseva perheenjäsen. Mukaan voi osallistua koko perheen kanssa, järjestämme lastenhoitajia tarpeen mukaan”, Satu Koivurinne Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sanoo.

Vanhemmat voivat kuunnella, kun pari- ja perhepsykoterapeutti Kaisa Humaljoki Parisuhdekeskus Katajasta alustaa aiheestaHaaste vastaanotettu! – millä pärjäämme, kun elämä haastaa?”. Lapsille ja nuorille on samaan aikaan omaa ohjelmaa.

Lisäksi illan aikana voi osallistua itseä kiinnostaviin pisteisiin, joita ovat mm.

• Kannustava kasvatus, miten tuen lapsen itsetuntoa?
    Perhekulma Puhuri, Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Onko perheessämme kaikilla turvallinen olo – vai pitääkö olla huolissaan?
    Perhekulma Puhuri, Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Yhteistyövanhemmuutta yhdessä ja erikseen
    Ensi- ja turvakotien liitto
  • Parisuhteesta voimaa elämän mutkissa
    Parisuhdekeskus Kataja
  • Suukkoja puun alla – Voimavaroja ja suukkoja jokaiselle, tule hakemaan omaksi tai vie kotiin jaettavaksi.
    Leijonaemot ry
  • Pysähdy pinssille – anna pinssin kertoa tarina
    Setlementti Tampere
  • Meidän tiimi elämänpolulla – Bujoilua elämänpolulla ja vahvuusvalokuvausta
    Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Pisteet sopivat sekä yhdessä että erikseen asuville vanhemmille. Vertaiskahvilassa voi jutella kokemusasiantuntijoiden kanssa illan teemoista! Lastenhoito mahdollistaa aikuisille oman ajan.

• Ensi- ja turvakotien liitto
  • Tampereen ensi- ja turvakoti ry
  • Setlementti Tampere
  • Leijonaemot ry