Papunetin kuvataidekilpailun äänestys on käynnissä

24.04.2018

Teoksissa kuvattiin paljon erilaisia eläimiä. Luontoaiheisen kilpailun suosikkiaihe oli kettu.

Papunet järjestää vuosittain kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Vuoden 2018 kuvataidekilpailun aiheena on ihmeellinen luonto.

Kuvataidekilpailuun saapui tänä vuonna yhteensä 401 teosta. Tekniikoita oli käytetty monipuolisesti kollaasista tekstiilitaiteeseen ja öljyväriin.

Papunetin kuvataidekilpailun teoksissa kuvattiin paljon erilaisia eläimiä. Kilpailijoiden suosikkiaihe oli kettu. Äänestä oma suosikkisi!

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan kilpailun finaaliin valittujen teosten joukosta. Kuvataidekilpailun yleisöäänestys käynnistyi  16.4. ja äänestysaikaa on 30.4. asti. Yleisöäänestyksen voittajateos palkitaan 50 eurolla.

Kuvataidekilpailun raati esivalitsi yleisöäänestykseen kahdeksan työtä. Raati valitsee toukokuussa kuvataidekilpailun kolme voittajateosta. Voittajataiteilija saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa taiteilijaa 75 euroa.

Kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Osa Papunetin kilpailuun osallistuneista teoksista on mukana taidenäyttelyssä, joka kiertää eri puolilla Helsinkiä ja Salossa. Teosten kuvia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa ja sosiaalisen median kanavissa.

Kuvataidekilpailun voittajatyöt ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan 2.5.2018.

Äänestä täällä suosikkiasi kuvataidekilpailun teoksista:
http://papunet.net/yksikko/kuvataidekilpailu

Kuvassa Antero Laineen aiempi teos Uimarit vuodelta 2013.